• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El Grup Social ONCE entrega els seus premis solidaris 2023

El Grup Social ONCE entrega els seus premis solidaris 2023

La Gala va premiar la solidaritat de diferents persones, institucions, entitats i empreses pel seu recolzament a la societat valenciana.

La Fundació Anar, el Programa ‘400’, d'Á Punt Televisió Valenciana, Susana Gisbert Grifo, Caixa Popular i la Clínica Jurídica per la Justícia Social de la Facultat de Dret de la Universitat de València han rebut els guardons, un merescut reconeixement al treball desinteressat per fer una societat molt millor. 

Els Premis Solidaris del Grup Social ONCE en la Comunitat Valenciana són la màxima distinció que el Grup Social ONCE concedeix a nivell autonòmic, distingint la tasca solidària i la defensa dels valors essencials promoguts per ONCE. Una cita que no es va perdre la Fallera Major de València, Laura Mengó, acompanyada també pel president de JCF i regidor de Festes i Tradicions de l'Ajuntament de València, Santiago Ballester. Junt a ells, el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón i l'alcaldessa de València, María José Catalá.

Tampoc faltaren la presidenta de les Corts Valencianes, Llanos Massó, la delegada del Govern de la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, a més de diferents representants de la ONCE com ara José Luis Pinto Barroso, vicepresident d'Estratègia Econòmica, Joc i Desenvolupament Empresarial del Consell General de ONCE, Enrique Llin, president del Consell Territorial de ONCE en la Comunitat Valenciana o José Manuel Pichel, delegat de l'ONCE en la Comunitat Valenciana. 

Els premis van reconéixer a la Fundació Anar per la seua promoció i defensa dels drets dels xiquets, xiquetes i adolescents en situació de risc i desemparament mentre que, en l'àmbit de la comunicació, el premi va recaure en el programa de televisió ‘400’ dedicat a la salut mental i conduït per Pere Aznar. Pel que fa a la categoria empresarial, el guardó va ser per a Caixa Popular per posar en valor la inclusió de les persones i atendre adequadament a aquelles que es troben en risc d'exclusió, majors i persones amb discapacitat.

La llista de premiats la completaren Susana Gisbert Grifo, reconeguda per la seua defensa dels drets de les dones i la seua incansable lluita per l'erradicació de la violència de gènere i la Clínica Jurídica per la Justícia Social de la Facultat de Dret de la Universitat de València, per contribuir a formar futurs juristes amb una sensibilitat cap als problemes socials.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte