• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

La Fonteta vibrarà amb REGINES

Eixe és el nom de l’espectacle de la Gala d’Elecció de les Candidates a Falleres Majors de València 2024 que hui ha sigut presentada a l'Ajuntament de València.

Regines, és l'espectacle amb el que la Companyia Sagitari Produccions farà tremolar la Fonteta el pròxim dissabte 30 de setembre. Una posada en escena on les tradicions més antigues es combinen amb la música més actual, tot un homenatge a les diferents regines de la història i al mateix temps a les regines musicals més llegendàries, donant importància al paper que ha tingut la dona en les diferents èpoques. Amb aquest espectacle, es vol posar en valor la importància que tenen les nostre màximes representants en la festa, fent un tribut a d'elles i també a totes les dones que fan una gran tasca dins del món faller.

Tot això es desenvoluparà sobre l'escenari de la Fonteta en tres espectacles musicals: “L’ESPLENDOR D’UNA REGINA”, "ELS COLORS D'UNA REGINA" i “REGINA DEL SOL”. Tots ells baix eixe lema de Regines que hui s'ha descobert en eixe meravellós cartell, obra de l'artista faller, Iván Tortajada. Un cartell on el blau de la sang reial comparteix protagonisme amb les flors de lis.

Entre les novetats enguany, eixe escenari 360º on 75 ballarins i ballarines de 18 comissions ompliran la Fonteta per a fer vibrar al món faller. 

Fotografies: Ajuntament de València

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte