• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Reciclatge de vidre des dels casals de falla

El dissabte 12 de març s'ha presentat en el Palau de l'Exposició per tercer any consecutiu a campanya 'Vidre a banda' que aposta per unes falles respectuoses amb el medi ambient.

 

El dissabte 12 de març el col·lectiu faller s'ha reunit en el Palau de l'Exposició per a demostrar, una vegada més, la conscienciació que existeix en els casals amb el reciclatge i la protecció del medi ambient, també en dies de festa.

Allí tenia lloc la presentació de l'Edició 2016 de "Vidre a banda", una campanya impulsada per Ecovidrio, Generalitat Valenciana, Ajuntament de València i Junta Central Fallera, i que té per objecte promoure i facilitar el reciclat d'envasos de vidre durant la setmana fallera.

En aquesta campanya, que celebra enguany la seua tercera edició, participaran un total de 250 comissions falleres, unes cent més que el passat any, que van a assumir el repte de separar els envasos de vidre amb la finalitat de superar les 60 tones arreplegades en les falles de 2015.

Per a aconseguir-ho, cada comissió fallera té assignat un contenidor identificat amb el seu nom, a més de disposar d'un carret personalitzat, de gran capacitat, per a facilitar la recollida i bolcat. A més les falles participants comptaran amb la col·laboració de locals d'hostaleria, veïns i de la resta de ciutadans de València.

Posteriorment a la setmana de falles es realitzarà un primer pesat dels contenidors associats a cadascuna de les les comissiones participants i totes aquelles que hagen superat els 400 quilos, en el període comprès entre el 13 i el 22 de març, participaran en el sorteig d'una gran cistella de productes, envasats en vidre.

Fotos: Armando Romero

  • ARF 1553
  • ARF 1558
  • ARF 1563
  • ARF 1566
  • ARF 1573
  • ARF 1577
  • ARF 1747

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte