• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • María Donderis y la seua Cort d'Honor preparen amb il·lusió la Dansà Infantil del 9 de maig

María Donderis y la seua Cort d'Honor preparen amb il·lusió la Dansà Infantil del 9 de maig

Les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor han sigut convidades un any més per la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, presidida per Manuel Camarasa, a participar en la tradicional Dansà a la Mare de Deú que tindrà lloc dins de les celebracions en honor a la Patrona de València, Ntra. Senyora dels Desemparats. 

 

Les nostres màximes representants porten setmanes assajant amb gran il·lusió i molt esforç per a realitzar el millor treball possible i fer gaudir a tot el que assistisca a la gran cita del pròxim dissabte 9 de maig, vespra de la festa gran. La dansà infantil serà l'encarregada d'iniciar la cita a la vesprada, mentre que la dansá major tindrà lloc a mitjanit.

El Centre Municipal de Persones Majors de Benimaclet, en el carrer Emilio Baró, és l'espai on tenen lloc els assajos des del passat mes de març sota la direcció de Paco Corella, del grup El Portalet de Benicalap. 

La vesprada del 27 d'abril els mitjans de comunicació van ser testimonis d'un dels últims assajos de la Fallera Major Infantil de València, María Donderis, i la seua Cort d'Honor, que ballaran en la Plaça de la Verge al costat de ballaors de diferents grups de ball i comissions falleres d'edats compreses entre els 8 i 14 anys. 

La dansà que s'interpretarà, serà la tradicional dels pobles i comarques de la Comunitat Valenciana "Passeig pla i passades de Ball de Comptes" amb una durada aproximada de 30 minuts.

L'assaig general de la Dansà Infantil tindrà lloc el dimarts 5 de maig en el Col·legi Santa Bàrbara a les 18 hores. Tal com s'ha avisat des de Secretària de la Junta Central Fallera, a aquest assaig hauran d'acudir totes les comissions falleres inscrites.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte