• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

IV Gala premis Gente de Fallas de Onda Cero Valéncia

Quan Gente de Fallas, el programa d'ONDA CERO VALÈNCIA dedicat a les nostres festes, que dirigeix i presenta Boro Peiró, va complir el seu 15º aniversari, van decidir, com a colofó a aquesta celebració, crear els Premis Gente de Fallas. Una iniciativa nova que van preparar amb la il·lusió que perdurara en el temps. Ara orgullosos van presentar la seua quarta edició.

 

En la gala d'enguany van atorgar els premis Gent de Falles per a reconèixer la labor de persones i entitats que fan més gran nostra benvolguda festa de les Falles. En aquesta quarta edició els guardonats van ser:

Gente de Fallas Individual: Manolo Más

Gente de Fallas Col·lectiu: Banda Municipal De València

Gente de Fallas a la trajectòria reconeix a Joan Blanch

Gente de Fallas d'Art premi a Roses Cincelador

Gente de Fallas de Pirotècnia distingeix a la Pirotècnia La Valenciana de Llanera de Ranes.

Els premis els va atorgar el jurat format per: Carmen Sancho de Rosa, F.M.V 2014; Beatriz Ramos, Delegada de Mitjans de comunicació J.C.F, Santiago Ballester, President de Convent Jerusalem; Nico Garcés, President Fed.Falles Benicalap-Campanar; Pablo Navarro, Director de Pirofan; Boro Peiró, director del programa Gente de Fallas d'Onda Cero; Inma Royo, Directora Comercial d'Onda Cero; i Enrique Martín, Director Regional Onda Cero Comunitat Valenciana.

A més, ONDA CERO VALÈNCIA va atorgar un premi especial, el Gente de Fallas d'Honor, que el seu guardonat es va donar a conèixer en el transcurs de la gala de lliurament celebrat divendres passat 24 d'abril en l'Ateneu Mercantil, va ser per a Paco LLago, carismàtic membre de la Junta Central Fallera que va veure així reconeguda la seua labor per la nostra festa ja que ha dedicat pràcticament tota la seua vida a les falles.

La màxima representant de la nostra festa, Estefanía López, va estar present en l'acte acompanyada per les components de la seua Cort d'Honor. A aquesta cita a més van acudir en representació de la Junta Central Fallera el seu president, Francisco Lledó, i el secretari general, José Luís Vaello.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte