• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

La Compayia Estable de JCF de estrena

El 3 de maig a les 19hores s'obri el teló per a la Companyia Estable de Teatre de Junta Central Fallera . Serà en la Sala Microteatre València (en la C/ Cadis, 59) on s'estrenaran de manera simultània 3 obres de microteatre. Este gènere posa en escena obres de teatre de només 15 minuts de durada en sales molt xicotetes, amb un preu assequible (3'5€). No pots faltar a una cita tan especial per al "Teatre Faller"

La companyia estable del Teatre Faller naix amb l'esperança d'ocupar un lloc en el panorama del teatre amateur valencià. Està formada per actors i actrius pertanyents a diverses comissions dirigits per Gaspar i María Zamora.

La companyia va a fer realitat els premis de microteatre (amb obres de Pepa Gómez, Verónica Raga i Rocío Alzueta) del concurs literari d'enguany.Els actors participants en estos muntatges teatrals han sigut seleccionats mitjançant un càsting obert a tots els actors i actrius pertanyents a una comissió fallera.

Esperem que esta iniciativa tinga llarga vida i siga una mostra factible de tot el que els fallers sabem fer sobre l'escenari.

 

Obres

  • #100IMENTS PERDUTS

    #100IMENTS PERDUTS

    Dos dones trencades, diferents però al mateix temps similars. Sentiments trencats i perduts. Realitats molt pròximes i intimes... la vida deu continuar.
  • L'ASCENSOR

    L'ASCENSOR

    Any 2046... Tot ha canviat... tot?? No mes podem menjar productes de la Multinacional Big Food, els productes naturals están prohibits... Estem en bones mans, pero haurá canviat el sistema tambè?
  • SORPASSO

    SORPASSO

    Es vosté monárquic?? Sap jugar al xinos? Sap parlar negre?... alehores el seu futur està al MPREME. Segur!! Un vot, un PREMI. Él futur polític està assegurat.

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte