• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El Pilar- Sant Francesc acomiada i homenatja a les seues Falleres Majors

El Pilar- Sant Francesc acomiada i homenatja a les seues Falleres Majors

El dia 25 d'Abril a les 21.30 hores s'ha celebrat en l'Hotel Silken Porta de València el comiat de les Falleres Majors de l'any 2015 del sector El Pilar Sant Francesc, acte que no s'ha volgut perdre la Fallera Major de València, Estefanía López.

 

El comiat va començar a les 21.15 després de l'arribada de la Fallera Major de València, Estefanía López Montesinos, que va ser rebuda pel President de l'Agrupació, Javier Tebar, i pel delegat del Sector, Daniel Lloret, així com per les Falleres Majors 2015 de totes les Falles Components del Sector-Agrupació El Pilar Sant Francesc tant majors com a infantils, que també van ser rebudes amb la distinció que mereixen.

Després del sopar, va començar l'acte protocol·lari, que enguany va estar dirigit per Francisco Carbonell de la Falla Avinguda de l'Oest “Els Velluters” i Inma Chuliá de la Falla Guillem de Castro – Triador, tots dos components de la directiva del Sector-Agrupació.

Primerament es va dir a la xiqueta Loreto Sánchez-Ferragut Calvet, la quin enguany ha representat al nostre Sector-Agrupació i a la seua comissió, la Falla Avinguda de l'Oest “Els Velluters”, com a component de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València 2015 i se li va fer lliurament d'un quadre com a record d'aquest magnífic any.

Seguidament es va procedir amb el Comiat de les Falleres Majors 2015, i per a recordar aquest magnífic exercici 2014-2015, es va emetre un vídeo recordatori del que han sigut aquestes Falles 2015. Després del vídeo, cadascuna d'elles, acompanyades pels seus Presidents van desfilar fins a peu de l'escenari; una vegada van estar totes, se'ls va homenatjar amb un vers escrit per Donis Martín al que va posar veu Francisco Carbonell.

En aquesta nit plena d'emocions, les nostres màximes representants, van estar acompanyades per la Fallera Major de València de l'any 2015, Estefanía López Montesinos, a la qual se li va rendir homenatge imposant-li el nostre President de l'Agrupació, Javier Tébar, la insígnia del nostre Sector-Agrupació.

L'acte va finalitzar amb la interpretació de l'himne regional i amb la desfilada de cadascuna de les comissions.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte