• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

L'Hemicicle va rebre als nombres 1 de les Falles 2015

En la vesprada del dimecres 29 d'abril els artistes fallers van rebre un nou reconeixement a la seua labor. En l'Hemicicle de l'Ajuntament de València es va celebrar la Gala de l'Artista Faller en la qual els guardonats amb els primers premis de totes les seccions, tant de monument com d'enginy i gràcia, així com ninots indultats i falla experimental, van rebre el palet acreditatiu com a record dels seus triomfs en les Falles de 2015.

 

Aquest acte va estar presidit per les Falleres Majors de València, Estefanía López i María Donderis, al costat del president de la Junta Central Fallera, Francisco Lledó, el Maestro Mayor, José Ramón Espuig, i el secretari general de la Junta Central Fallera, José Luís Vaello. Presentada pel periodista Bor Peiró va transcórrer aquesta gala en la qual els grans protagonistes van ser els que amb les seues mans donen sentit a la nostra festa amb els seus monuments.

En primer lloc van ser els guanyadors de les seccions infantils els qui van ser arreplegant els seus guardons. El primer gran moment de la cita va ser quan Julio Monterrubio s'alçava un any més amb el primer premi de la secció especial amb el seu treball en la Falla Duc de Gaeta-la Pobla de Farnals. Va rebre doncs el reconeixement de tots els companys presents que li van brindar una calorosa ovació.

Després dels guardons infantils va arribar el torn dels premiats pels seus monuments majors. En aquesta ocasió va ser en arreplegar-ho l'artista Pere Baenas qui es va alçar amb el màxim guardó amb la seua "Pantomima" plantada en la Falla Plaza del Pilar. Un gran reconeixement de part de tots els presents que així li rebien per la seua segona victòria consecutiva.

Per a tancar aquesta ocasió es van realitzar un any més les fotos de família amb la qual tots els artistes premiats guardaran un gran record dels seus assoliments aconseguits en les falles 2015.

Punxa ací per a descarregar el dossier d'artistes guanyadors.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte