• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Amparo i Paula màximes representants de les Falles de Alaquàs

Amparo i Paula màximes representants de les Falles de Alaquàs

El passat dissabte, es va celebrar a l'Auditori Nou de la localitat, la solemne presentació de les que ja són les màximes representants de les falles d'Alaquàs. La alcadessa d´Alaquàs, Elvira García Campos, va ser l'encarregada de ficar tant la banda com la joia a Amparo i a Paula. 

Amparo i Paula estaran acompanyades en aquest nou any faller per les seues Corts d'honor. Candela Sedeño Sánchez, Lucía Martínez Martínez, Julia Tierraseca Galán i Elena Pérez Ribes formen ja la Cort d'Honor Infantil, mentre que les senyoretes MªJosé Medina Pascual, Estefanía Sánchez Sánchez, Jenifer Santiago Sánchez, Montse Casas Martín, MªJosé Pascual Cosme, Vanesa Parrón Martínez, Eva Ferrer Campos i Nuria Conde Parra són la Cort d'Honor Major.

Un dels moments més emotius de la vesprada es va viure quan el Regidor de Festes, Óscar García Merenciano, es va dirigir a les noves falleres majors com a mantenidor. Un discurs personalitzat per l'amistat que li uneix a Amparo, en el qual no va dubtar a expressar la seua gran valenciania i trajectòria fallera així com l'afecte dirigit a Paula. 

El moment més esperat per a tots els fallers d´Alaquàs va ser l'entrada de la Fallera Major Infantil de València, Sofía Soler, que va viure de forma molt especial el seu primer acte a una localitat fallera. A l'acte, van acudir també Juntes Locals veïnes com Aldaia, Bunyol, Sedaví, Benaguasil, Torrent, Villanueva de Castelló, Paiporta, Torís, Alfafar i Benetússer.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte