• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

El Botànic presenta els seus esbossos

En el matí de passat diumenge 31 de gener, es va celebrar la Presentació d'Esbossos de l'Agrupació de Falles del Botànic. Va ser en el Col·legi Jesuïtes, situat en la Gran Via, i allí va voler acudir la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor, per a conéixer de primera mà tots els projectes que enguany es plantaran en el Botànic.
 
Alicia i la seua Cort van recórrer, un a u, els 28 esbossos, situats en l'exterior del Saló d'actes, mentres els representants de cada Comissió se'ls explicaven. Després d'este xicotet contacte, ja en el Saló d'Actes, les Falleres Majors i Presidents van pujar a l'escenari per a fer la presentació al públic.
 
Després de la presentació, arribaria un dels moments més especials del matí, i és que, Almudena Reig, component de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València, pertany a una de les Comissions d'esta Agrupació, i eixe matí tornava a sa casa.
 
Alicia i la Cort van pujar a l'escenari, i allí van ser rebudes pel Vicepresident de l'Agrupació, Jorge Defez. Sens dubte, el moment més emocionant va arribar quan Almudena va ser anomenada, ja que l'afecte que els components de l'Agrupació tenen per ella, va quedar manifest.
 
Finalment, es van fer entrega els diferents premis dels concursos i campionats que esta Agrupació organitza: Truc, futbolí, parxís, birles, dòmino, dibuix i betlems.
 
Pots conèixer els esbossos de l'Agrupació Botànic punxant ací.
 

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h