• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Maestro Gozalbo- Conde Altea exalta a les seues Falleres Majors

Maestro Gozalbo- Conde Altea exalta a les seues Falleres Majors

Després d'un divendres i un dissabte intensos per a les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor, la Fallera Major Infantil de València, Sofia Soler, ha assistit a l'exaltació de la comissió Maestro Gozalbo-Conde Altea, que també vivia aquest cap de setmana la presentació de les seues màximes representants.
 
Ja amb la banda que les acrediten com a nostres màximes representants per a les Falles 2016, Sofia i la seua Cort d'Honor han pogut viure al costat de la Fallera Major, Lydia Boredá, i a la seua Fallera Major Infantil, Berta Marí, el seu dia més especial. L'acte ha començat a les 12 del matí amb la presentació infantil i amb una protagonista que coneix molt bé Sofia i la resta de la seua Cort: Amparo Pérez. Amparo Pérez és fallera de Maestro Gozalbo- Conde Altea i forma part de la Cort d'Honor 2016, però el diumenge va assistir a la seua presentació com a Fallera Major 2015 per a viure l'intercanvi de bandes amb la xiqueta que ostentarà, amb moltíssima il·lusió, el càrrec en 2016, Berta Marí, al costat del seu President Infantil, Darío Carrasco.
 
Després de l'intercanvi de bandes i una cançó composta expressament per a l'ocasió, el mantenidor Francisco Segura ha posat punt final a aquesta presentació. Però el matí no acaba ací. Seguidament, la comissió ha celebrat la presentació de Lydia Borredá com a Fallera Major, un emotiu acte en el qual el mantenidor, Borja Borredá, ha aconseguit despertar les emocions de tots els assistents.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte