• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Els passos més especials amb Elvira Bella

Comença el ritual de vestir-se de valencià i, com no podia ser d'una altra manera, comencem de dins a fora, pels peus, per les peces més íntimes i delicades. Són les calces la peça que ens acompanyarà durant les llargues i incombustibles jornades de falles.

Dels passacarrers a l'Ofrena, i des de la nit de la Plantà a les últimes hores del dia de Sant Josep amb la Cremà, els nostres peus també van embolicats de seda. D'açò s'encarreguen firmes com Elvira Bella, que amb molta il·lusió broda en fils de seda i metall totes les seues peces que, no per no verse a primera vista, deixen de ser una part fonamental de la nostra indumentària i la nostra comoditat.
 
Anualment ixen del taller d'Elvira Bella més de 10.000 parells de calces personalitzades i artesanals que, des d'Alzira, viatgen a tots els punts de la Comunitat Valenciana per a vestir les cames de fallers i balladors per a, d'aquesta manera, formar part de moltes de les nostres tradicions valencianes.
 
I d'entre aquests 10.000 parells, d'aquesta xicoteta fàbrica han eixit, un any més, les calces que lluiran les Falleres Majors de València, Alicia Moreno i Sofia Soler, i les seues Corts d'Honor. Dos parells de calces personalitzades i creades amb molt afecte i durant hores de treball, concordes a cadascun dels vestits oficials, acompanyaran a les nostres màximes representants durant el seu regnat.
 
Les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor ja han lluït les seues calces confeccionades en seda i brodades una a una amb fils de metall plata i seda, en el Teatre Principal de València, durant les Gales de Cultura de Junta Central Fallera. El pròxim escenari que pissen amb elles serà el del Palau de la Música, durant la seua Exaltació, quan rebran les seues bandes.
 
Ja són deu anys consecutius els que Junta Central Fallera confia en la marca Elvira Bella, per a la indumentària oficial, a la qual li avala una trajectòria i una experiència de més de 20 anys. En els últims anys aquesta empresa familiar d'Alzira s'ha convertit en una referència en calces per a valencians i valencianes, creant cada any motius nous i utilitzant els millors materials.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte