• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Dies d'exaltacions i emoció per a les Falleres Majors

A menys de dues setmanes de l'Exaltació de les Falleres Majors de València, Alicia Moreno i la seua Cort d'Honor han disfrutat d'un dissabte d'exaltacions al costat de les Falleres Majors de diferents comissions de València, que van començar a lluir les seues bandes que ja les acrediten com les màximes representants de les seues falles per al 2016. 
Primer es van dirigir al Saló la La Ferradura, on havien sigut convidades a dues exaltacions que se celebraven alhora: la de la Falla Giorgeta Avd. Roig de Corella i la de Justo Villar - Plaça Mercat del Cabanyal. Paret amb paret, dues xiques i dues xiquetes vivien un dels moments que marcaran per fi el començament de les Falles del 2016, la imposició de les seues bandes animades per tot l'afecte de la seua comissió i els seus familiars. La Fallera Major i la Fallera Major Infantil de Giorgeta Avd. Roig de Corella, Marta Pigueras i Vega Montalbán, acompanyades pels seus Presidents, el xiquet José Antonio Martínez i Josep Enric, van ser els primers a rebre en l'escenari a Alicia i la seua Cort d'Honor que, més tard, es van dirigir a l'altra sala a saludar als fallers de Justo Villar - Plaça Mercat del Cabanyal.
 
Avançava la vesprada i Alicia Moreno i la seua Cort d'Honor es van dirigir al Col·legi Jesuïtes per a compartir més moments especials, aquesta vegada de la mà de la comissió Gran Via Ferran Catòlic - Erudit Orellana. Després de l'exaltació de la Fallera Major Infantil, Laura Miró, que va estar acompanyada en tot moment pel seu President i germà Pablo Miró, era el moment de la Fallera Major, Natalia Gimeno, que va rebre emocionada la seua banda de mans del seu President i gran company de regnat, Antonio Adán.  Però si la imposició de la banda de Fallera Major va ser un moment emocionant, encara ho va ser més el discurs de seu mantenidor, Jorge Guarro, que va aconseguir mostrar-nos com és Natalia Gimeno i l'amor que sent per les falles.
 
Finalment, la Fallera Major de València va visitar a la Falla Exposició-Misser Masco -Arévalo Baca, que celebrava l'Exaltació de les seues Falleres Majors en l'Ateneu Mercantil. Com totes, aquesta era una exaltació molt especial per a Alicia i la seua Cort d'Honor, i més tenint en compte que a ella pertany Andrea Frasquet, component de la Cort d'Honor. Andrea va assititr a la Presentació com a Fallera Major del 2015 i li va imposar la banda de Fallera Major per al 2016 a Amparo López, que va compartir aquests moments tan especials al costat de la Fallera Major Infantil, Elena Campos, i al costat dels seus Presidents, el xiquet Ernesto Horta i Manolo Mas. Com en totes les exaltacions, Alicia i la seua Cort d'Honor van pujar a l'escenari per a saludar als màxims representants, on també van poder mostrar tot el seu afecte a Andrea, que ocupava el seu lloc com una fallera més de la seua comissió.
 
 
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte