• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Continuen les Exaltacions de les Falleres Majors

El dissabte 16 de gener, moltes Falleres Majors van viure un dels moments més importants del seu regnat: l'Exaltació.
 
La jornada va començar amb l'Exaltació de les Falleres Majors de la Falla Salamanca - Conde Altea. Un dia molt especial per a Nerea Beltrán Aceituno, Fallera Major Infantil, i per a Teresa Mocholí Péréz, Fallera Major. Les dues, acompanyades pels seus Presidents, Raul Beltrán Aceituno i Alberto García, van viure, emocionades, cada moment del matí, i van gaudir de tots i cadascun dels detalls que havien preparat per a elles. A més, la Falla va celebrar la seua 75 aniversari, la qual cosa va fer que l'acte fóra molt més especial, ja que van acudir la majoria de les Falleres Majors i Presidents d'aquests 75 anys, així com fallers històrics amb una gran trajectòria en la Comissió. Sofia Soler i Alicia Moreno, les nostres Falleres Majors de València, van voler estar presents en aquest acte tan important per a la comissió.
 
Una de les Falles que també va celebrar aquest acte va ser Marquès Lozoya – Poeta Cervera i Grifol. La Presidenta de la Comissió, María Grau Sánchez, al costat del President Infantil Izan Soriano, van acompanyar en tot moment a les seues Falleres Majors, Ines Peralta i Anna Chmykh, que, emocionades i acompanyades de la resta de la seua comissió i dels seus familiars i amics, van rebre amb il·lusió les seues bandes de Falleres Majors. Sofia Soler, Fallera Major Infantil de València, no va voler perdre's aquest moment tan especial per a elles, i va acudir, acompanyada de la seua Cort d'Honor, a aquest acte d'Exaltació.
 
La Falla Joaquín Navarro – Carrícola va ser altra de les Comissions que va exaltar a les seues Falleres Majors. Va ser en el Col·legi Salesianos, i allí, Nuria Borja i Gema Pérez, Fallera Major Infantil i Fallera Major, van lluir radiants davant l'atenta mirada dels seus respectius presidents, Iker Saenz i Marcos Maroto, i dels components de la seua Comissió. Tampoc van voler perdre's aquest moment Sofia Soler i la seua Cort d'Honor, els qui van poder felicitar-les en primera persona.
 
La vesprada va continuar amb l'Exaltació de les Falleres Majors de la Falla Prevalgut Reig – Sant Vicent de Paúl. Els tres Presidents de la Comissió, Encarna Estévez, Mónica García i Miguel Puchol, van acompanyar a la Fallera Major Infantil, Estefanía Ferrer. Ja en l'escenari, va ser Miguel Puchol qui la va rebre i es va encarregar de col·locar-li la seua banda de Fallera Major. Fins a allí també va acudir Sofia Soler i la seua Cort d'Honor per a poder felicitar a la xicoteta Estefanía.
 
La Falla L’alcota – Sagunt també va celebrar l'Exaltació de les seues Falleres Majors. Lucía Talavera, Fallera Major Infantil, i Miriam Arnau, Fallera Major, acompanyades dels seus Presidents Alex Biscaí i Toni Monllor, van arribar a l'Auditori Moli de Vila de Quart de Poblet, i allí, arropades pels seus familiars i components de la comissió, van viure un dels moments més feliços del seu regnat. Sofia Soler, acompanyada per la seua Cort d'Honor, també va voler estar present en aquest moment tan emotiu per a Lucía i Miriam.
 
La vesprada va concloure amb l'Exaltació de la Fallera Major de la Falla Plaza del Negrito, Purificació Gutiérrez. El President de la Comissió, Eduardo Crujera, li va imposar la banda de Fallera Major, un moment molt emotiu per a ella. Després, els dos junts van rebre en l'escenari a Sofia Soler i a la seua Cort d'Honor, que van voler acompanyar-los en aquest moment tan especial.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte