• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Oh wait! Hem rebut una carta del festival Burning Man

En perfecte castellà i signada per Larry Harvey, co-fundador i director filosòfic de Burning Man. Així era la carta que ha arribat esta setmana a Junta Central Fallera de la ma dels dos artistes que viatjaren a l'última edició del festival de Nevada, David Moreno i Miguel Arraiz.
 
El Secretari General, José Martínez Tormo, i la vicepresidenta de Promoció, Montse Català van rebre esta carta oficial que agraïx les prublicacions falleres i productes promocionals que va enviar Junta Central Fallera el passat mes de setembre i convida que este nexe d'unió que començà a 2015 amb la visita dels dos artistes valencians continue creixent entre les dos ciutats: Black Rock City i València.
 
Els ha impactat, diuen, els paral·lelismes que hi ha entre la festa de les falles i el Burning Man. Per això, anuncien la visita d'una comitiva d'alts dirigents, artistes i pirotècnics del festival nordamercià a les Falles de València 2016 per aprofondir en les relacions de les dos comunitats.
 
En la reunió de Martínez Tormo i Català amb Arraiz i Moreno començaren a detallar-se aspectes de la programació d'esta visita i des de l'ens faller s'ha mostrat la màxima col·laboració per tal que l'experiència fallera siga tot un èxit pels organitzadors d'un festival com el Burning Man que mou milions de dòlars cada edició i es capaç de reunir a més de 60.000 participants al desert vinguts de 68 països diferents els 8 dies de festival.
 
Si vols saber més sobre la seua aventura d'Arraiz i Moreno al desert i les impressionants fotos que ens dugueren consulta la noticia publicada a l'octubre
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte