• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Presentacions falleres

Cap de setmana d'exaltacions falleres com la de la Falla Universitat Vella-Plaça del Patriarca que va celebrar l'exaltació de la seua fallera major infantil, Esther de la Torre Durà i del seu president infantil Rubén Salmerón Villalba. L'acte va tindre lloc al Paranimf de la Nau, fins a on es va acostar la Fallera Major Infantil de València, Sofia Soler, i la seua Cort d'Honor. 
 
El dissabte també va ser un dia important per a la Falla Hellin-Giménez i Costa que va gaudir,a la Sala Canal, de l'esperat acte de la presentació d'Alba Campaña Herrera, com a fallera major del 2016 i Cecilia Olmo Esteve per a representar a tota la comissió infantil. Tant Alba com Cecilia van estar acompanyades de l'afecte del seu president, Francisco Javier García i de tota la seua comissió. Esta comissió, també, va rebre la visita de Sofia Soler, Fallera Major Infantil de València i tota la seua Cort d'Honor
 
Per a la Falla Avinguda Burjassot-Joaquín Ballester-Reus el dissabte també estava marcat al seu calendari faller com a un dia important. Els fallers preparen per a la presentació una gran musical de Mecano que van dedicar especialment a les seues falleres majors. Enguany el president infantil serà Luan Roig Lima i la xiqueta María Valladolid Pérez va ser proclamada i exaltada com a fallera major infantil. La fallera major Gloria Estellés Lázaro i tota la comissió, es van mostrar molt emocionats amb la visita de la Fallera Major Infantil de València, Sofia Soler i la seua Cort d'Honor.
 
El diumenge la Falla Tribunal de les Aigües va nomenar fallera major infantil de la comissió a la xiqueta Miriam Camacho Lozano. El seu germà, Hugo Camacho Lozano li acompanyarà com a President Infantil. Els representants de la comissió major són ja oficialment, Carla Suárez Espasa com a fallera major i el seu president Miguel Ángel Gil Bujeda. Fins a Quart de Poblet, es va desplaçar Sofia Soler i la seua Cort per a donar-li l'enhorabona a esta comissió.
 
Altra comissió, la Falla Sant Antoni del sector Quart de Poblet-Xirivella, tampoc oblidarà el cap de setmana passat. Especialment els seus infantils, que van rebre la visita de Sofia Soler, Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor. La cara de María Vizuete Aguilar, mostra la seua emoció en rebre la banda que l'acredita com màxima representant dels xiquets de la seua comissió. Alejandro March Espasa, també va viure una gran vesprada de la seua presentació.
 
I els xiquets de la Falla Doctor Olóriz- Arquebisbe Fabián i Fur van organitzar una gran festa per a celebrar la presentació d'Irene Molina Martínez i Sergio Martínez Jordán. Ells van ser els encarregats de rebre a la Fallera Major Infantil i la seua Cort amb una gran ovació.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte