• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Sanchis Bergón - Turia presenta "Enamorats de la Petxina"

Sanchis Bergón - Turia presenta "Enamorats de la Petxina"

Diuen que les tradicions cal mantenir-les i, aquesta vegada, no podia ser d'una altra manera. Per estes dates, una cita ineludible es marca en el calendari de molts dels amants de les Falles. Una cita en la qual l'enginy i la gràcia es tornen els protagonistes, i que per a molts marca l'inici de la recta final cap a la nostra festa.

L'acte va ser presentat pel periodista Alejandro García, i al costat d'ell, una magnifica Inmaculada Guerrero va posar el seu personal toc d'humor, aqueix que tant agrada en l'entorn faller.
 
L'excusa de l'acte, la història d'amor entre l'artista faller, Juanjo García, i la Comissió de la Falla Sanchis Bergón -Turia, representada pel seu President, Manuel Jorge; una història que semblava truncada a principi d'exercici però que, finalment ha acabat en enllaç.
 
Per a l'ocasió, cares conegudes del món faller van voler aportar el seu gra d'arena en la creació d'un CD de Boleros, entre molts d'ells: el Regidor de Cultura Festiva i President de JCF, Pere Fuset, la Vicepresidenta de JCF, Montse Catalá, l'antiga Directiva de JCF, capitaneada per Paco Lledó i acompanyant a Estefanía López, Fallera Major de València 2015, la Regidora de Ciudadans responsable de Festes i Cultura, Amparo Picó, i els periodistes Boro Peiro i Donís Salvador.
 
Un dels moments més especials de la nit, va ser l'actuació en directe d'Inma Guerrero i Ximo Hernández, que van interpretar “Som pocs”, un dels temes del CD.
 
La col·laboració dels membres de la Comissió va ser imprescindible, ja que, a part de preparar el sopar per al centenar de persones que allí es van congregar, es van convertir en diversos moments en el cos de ball de “enamorats” i van animar a tots els presents.
 
L'acte va terminar amb l'entrega del CD a tots els col·laboradors. Per a açò, el President de la Comissió, Manuel Jorge, i la Fallera Major, Sandra Fariñas, van rebre en l'escenari a la Fallera Major de València, Alicia Moreno; i junts van fer l'entrega del mateix.
 
Si esteu interessats, podeu adquirir aquest CD en el Casal de la Falla, situat en el número 67 del Carrer Turia. El seu preu és de 5 euros.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte