• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Junta Central Fallera es reuneix amb la Fundació Trinidad Alfonso

Junta Central Fallera es reuneix amb la Fundació Trinidad Alfonso

La Delegació d'Esports es reuneix amb la Fundació Trinidad Alfonso per a renovar el conveni i programar futures col·laboracions

Les Falles sempre s'han mostrat una festa compromesa amb l'esport i l'activitat física. Aquesta tasca de promoció de l'esport entre les falleres i fallers millora any rere any gràcies a la Fundació Trinidad Alfonso. Per això, la Delegació d'Esports, representada per la seua Vicepresidenta, Inma Guerrero, amb la seua Delegada, Merche de la Guía, i la Coordinadora General de Junta Central Fallera, Carmen Martínez, van reunir-se ahir amb un dels responsables de la Fundació Trinidad Alfonso, Álex Heras.

La reunió mantinguda va servir per a presentar-se i conéixer-se i per a acordar la renovació de col·laboració de Junta Central Fallera i la Fundació Trinidad Alfonso, així com programar futures iniciatives i col·laboracions. Ambdues parts es mostraven satisfetes i orgulloses de poder mantenir el conveni un any més per demostrar així que els fallers i falleres són uns apassionats de l'esport i que València és la millor ciutat per poder practicar-lo.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte