• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

 • Inici
 • Notícies
 • Junta Central Fallera llança la segona edició del concurs d''Influencers Fallers' per a continuar acostant la festa als més joves

Junta Central Fallera llança la segona edició del concurs d''Influencers Fallers' per a continuar acostant la festa als més joves

 

Els participants passaran diferents fases durant el mes de setembre i octubre i un jurat compost per la cantant Sandra Polop, la vocalista i compositora Aisha Bordas i la maquilladora i influencer Núria Adraos seleccionaran als i les finalistes

Junta Central Fallera ha llançat la segona edició del concurs per a buscar als dos nous ‘Influencers Fallers’ que continuaran fent arribar la festa de les Falles al públic més jove mitjançant una sèrie de continguts en les xarxes socials. Aquestes dues noves figures, que succeiran en el càrrec a Luna Pérez i Fran de Maya, participaran en la promoció i difusió de les diferents activitats, missatges, temàtiques i accions importants per a traslladar l'activitat fallera oficial al públic juvenil de les comissions falleres. Les i els guanyadors del nou concurs participaran de manera activa en la Gala Juvenil de JCF i tindran accés VIP en diversos actes oficials.

Així ho han explicat els responsables de la Delegació de Juvenils de JCF en la roda de premsa de presentació de la iniciativa celebrada aquest dijous i que ha estat presidida pel president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, i la Fallera Major de València, Consuelo Llobell.

En la primera fase del concurs, que comença aquest mateix dijous 9 de setembre i que s'estendrà fins al 23 del mateix mes, els i les aspirants hauran d'enviar un vídeo d'uns 30 segons en el qual explicaran els motius pels quals es mereixen ser el o la influencer fallera.

En la segona fase, del 28 de setembre a l'1 d'octubre, un jurat compost per la cantant Sandra Polop, la vocalista i compositora Aisha Bordas i la maquilladora i influencer Núria Adraos seleccionaran les tres millors propostes en cadascuna de les modalitats. Posteriorment, els i les aspirants hauran de realitzar un segon vídeo i els tres finalistes per categoria competiran en una votació popular per a alçar-se amb la victòria. El 7 d'octubre seran proclamats els guanyadors i guanyadores.

La idea que els juvenils són el futur de la festa però també el present continua molt clara en la Delegació de Juvenils de Junta Central Fallera amb la posada en marxa de la segona edició del concurs de ‘Influencer Faller’ després de l'èxit de la primera l'any passat.

En aquest sentit, la vicepresidenta 5ª de Junta Central Fallera i responsable de l'àrea de Juvenils, Inmaculada Guerrero, ha destacat que amb aquesta segona edició es busca “continuar intentat acostar les Falles als joves perquè les vegen des d'un altre punt de vista” i ha convidat a tot aquest col·lectiu a participar “per a gaudir, a més, d'unes festes en una altra mena de normalitat”. Així mateix, ha agraït als ‘Influencers’ d'aquest passat any, Luna Pérez i Fran de Maya, la seua “dedicació, simpatia i tarannà” i s'ha mostrat “eternament agraïda” per la labor que han dut a terme.

La delegada de Juvenils, Inmaculada Mata, ha insistit en la “necessitat essencial que els juvenils de les falles tinguen veu i per això és important que es vegen reflectits en figures com la dels influencers fallers”.

Per part seua, el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha expressat el seu suport a la iniciativa perquè aquesta “és una mostra clara del treball que es duu a terme des de Junta Central Fallera perquè totes i tots els juvenils troben en les Falles la seua forma de vida”. “Ser la veu dels juvenils fallers és un privilegi indiscutible… Un xic i una xica que es convertiran en el tàndem perfecte per a fer arribar la festa de les Falles al món juvenil”.

En aquesta línia s'ha manifestat també la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, que ha posat en valor que el concurs de ‘Influencers Fallers’ suposa “una oportunitat única per a conéixer a gent i aprendre més del món de les Falles” i ha animat a tots els juvenils a participar “després de l'èxit de la primera edició”. “Els joves són importantíssims en la nostra festa, són el futur més immediat d'ella, i fer activitats perquè s'integren i valoren la diversitat i riquesa de les Falles és fonamental”, ha ressaltat.

“Aprofiteu aquesta gran oportunitat per a conéixer gent de la vostra edat de tota València, per a sentir-vos més integrats en les Falles, per a passar-ho bé i, sobretot, per a continuar connectats a la millor festa del món”, ha afegit.

Finalment, Lluna Pérez i Fran de Maya, que cediran el testimoni als nous ‘Influencers Fallers’, han aplaudit la iniciativa organitzada per Junta Central Fallera i han destacat que els ha permés “viure un any diferent en el qual coneixes una altra perspectiva del món de les Falles, on veus que hi ha un treball brutal per part de totes les persones que formen part de JCF”. “Hem conegut a gent al·lucinant”, han afirmat.

JURAT ESPECIALITZAT

Totes les fases del concurs estaran supervisades per un jurat nomenat a aquest efecte, que tractarà de descobrir els millors ‘Influencers Fallers’. En primer lloc, Sandra Polop és una coneguda cantant valenciana, amb més de 15 anys d'experiència. Aquesta fallera de bressol va ser Cort d'Honor de la Fallera Major de València en 2011 i és experta en mitjà social, relacions públiques i en direcció i comercialització d'espectacles. Ha participat en nombrosos programes de televisió de TVE, Telecinco i l'extinta Canal 9, així com en diversos musicals. En 2005 va arribar a ser finalista de la 4ª edició d’‘Operación Triunfo’. Polop repeteix com a jurat en aquesta segona edició del concurs, un lloc que ja va exercir l'any passat juntament amb el cantant Vicente Cervera i la influencer Cristina Calatrava.

Aisha Bordas, amb quasi 15 anys de trajectòria artística, ha treballat com a veu principal en grans espectacles musicals de la companyia Sagitari Produccions. També és la vocalista de l'Allegro Big Band. Actualment és cantant titular en Infinity Eventos y Producciones i recorre els escenaris de tota Espanya amb espectacles simfònics. També dirigeix el seu projecte personal de música soul amb l'àlbum ‘Soultopia’, del qual porta llançats tres singles acompanyats de videoclips cuidats fins a l'últim detall.

A més, és la intèrpret i coautora de ‘Valencians Vingau’, un himne dedicat a l'Ofrena de flors a la Verge dels Desemparats. Al maig de 2021, Aisha va conquistar amb la seua veu a tota Espanya en el programa ‘Top Star’ de Telecinco, on va arribar fins a la final després de demostrar els seus grans dotes com a artista.

Al març de 2021, Aisha Bordas, juntament amb Ángel Bellido, van presentar una versió de l'Himne de la Comunitat Valenciana a dues veus, acompanyat d'un videoclip rodat en llocs emblemàtics durant el confinament per la pandèmia i amb la col·laboració de l'Ajuntament de València. El projecte, ple d'il·lusió i sentiment, va tindre molt bon acolliment i acumula ja 100.000 reproduccions en YouTube.

Finalment, Núria Adraos és maquilladora i influencer i acumula mes de 3,5 milions de seguidors en Tik Tok i 260.000 en Instagram, on treballa amb diverses marques reconegudes. A més, és fallera des de fa 11 anys. Adraos va estudiar estètica tant el grau mitjà com el superior, es va especialitzar en ungles, àmbit en el qual va guanyar diversos campionats, i va estudiar un màster en maquillatge i caracterització, a més d'una desena d'especialitzacions en tècniques de maquillatge.

Ha treballat cinc anys com a esteticista i també ha exercit de professora en una acadèmia de maquillatge. Actualment és autònoma i es dedica a les xarxes socials des de fa un any. En la seua comissió, participa en els playbacks i teatre i forma part de la delegació d'infantils. En 2019 va guanyar el seu primer ‘Saragüell’ a millor actriu de repartiment.

FASES I MECÀNICA

En la primera fase del concurs --del 9 al 23 de setembre-- els i les aspirants hauran d'enviar un vídeo de 30 segons en el qual hauran d'explicar els motius pels quals es mereixen ser el o la influencer fallera. Es tindrà en compte la qualitat del vídeo, la producció i l'originalitat. Les persones que hagen passat de fase s'anunciaran el 27 de setembre.

El jurat seleccionarà llavors les tres propostes en cada modalitat que millor complisquen el perfil de transmetre les activitats falleres de la Delegació de Juvenils de JCF, així com la temàtica fallera orientada a juvenils de les comissions falleres de València. Es valorarà la qualitat del vídeo aportat, així com l'originalitat de la proposta traslladada en aquest, l'adequació de la seua imatge com influencer i la capacitat de comunicació, treball i compromís amb la Delegació de Juvenils de JCF.

En la segona fase del concurs --del 28 de setembre a l'1 d'octubre-- els i les aspirants enviaran un segon vídeo, la temàtica del qual se'ls indicarà en el seu moment, i del 5 al 6 d'octubre es realitzarà la votació popular, en la qual els tres finalistes per categoria competiran per a alçar-se amb la victòria. Finalment, el 7 d'octubre es nomenaran les i els guanyadors.

Els triats hauran de col·laborar amb Junta Central Fallera a través de les seues xarxes socials i mitjans de comunicació durant aproximadament els 12 mesos posteriors al seu nomenament. Així mateix, participaran en la promoció i difusió de les diferents activitats de la Delegació de Juvenils, així com dels missatges, temàtiques i accions que aquesta delegació considere que són importants per a traslladar l'activitat oficial fallera al públic juvenil de les comissions falleres. A més, rebran un ‘kit d’influencer’ compost per marxandatge oficial de la Delegació de Juvenils de JCF, participaran de manera activa en la Gala Juvenil i tindran accés VIP en diversos actes oficials.

En el concurs poden participar totes les persones falleres entre 14 i 21 anys, censades en Junta Central Fallera a través de la seua corresponent comissió fallera.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200951
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200951 1
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200951 2
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200952
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200952 1
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200953
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200953 1
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200954
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200955
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200956
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200956 1
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200957
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200957 1
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200959
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 200959 1
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 201000
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 201001
 • WhatsApp Image 2021-09-09 at 201001 1

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h