• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Este és el jurat de la Cort d'Honor i la Fallera Major Infantil de València 2022

Este és el jurat de la Cort d'Honor i la Fallera Major Infantil de València 2022

Coneix al jurat de la Cort d'Honor i la Fallera Major Infantil de València 2022

VICTORIA BLÁZQUEZ CERCÓS 

Fallera Major Infantil de València 2008.
La seua vida fallera ha estat lligada a la comissió Pizarro-Cirilo Amorós. Després del seu regnat com a màxima representant infantil de les Falles de València va tindre l'honor rebre la ‘Farola Honorífica’ de l'Agrupació de Gran Via.
Victoria ha exercit com a mantenidora de la Fallera Major Infantil de Xàtiva de 2009 i presentadora del concurs de playbacks infantil de Junta Central Fallera en 2010. Tanmateix, ha participat com a comentarista en retransmissions televisives d'actes com l'Exaltació o l'Ofrena.
Victoria és actualment CEO i Co-fundadora de Silverse Shop, una empresa en la qual desenvolupa tasques de social media manager, investigació de mercat i campanyes de màrqueting, a més de ser directora de e-commerce.

BEATRIZ HERNANI RAMBLA
Component de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València de l'any 2000 i Cort d'Honor de la Fallera Major de València 2010.
Beatriz és fallera de bressol. Posseeix el Bunyol d’Or i és una reconeguda actriu dins del Concurs de Teatre Faller, on ha actuat des dels 8 anys. De fet, té en possessió un Saragüell a millor actriu principal. Enguany, va ser una de les dissenyadores de la Falla infantil que portava per lema Flores! Flors! Flors! de la secció 18 i que va aconseguir el segon premi d'Enginy i Gracia per a la seua falla Sevilla-Dénia.
En el terreny professional, actualment és dissenyadora i responsable de XXSS en Capitol Formació. Posseeix un extens currículum en el terreny del disseny, arribant a ser finalista també del Cartell de la Fira de Màlaga de 2019.
Beatriz ha sigut també jurat de falles, jurat de la Fallera Major de Catarroja i jurat en la primera fase del procés d'elecció a Falleres Majors de València en diverses ocasions. A més, ha presentat Gales de la Cultura Infantil, la preselecció de Quart de Poblet-Xirivella i ha participat com a col·laboradora en diferents retransmissions de l'acte d'elecció final a la Fonteta.

JOSÉ MIGUEL GONZÁLEZ FUSTER
Membre del comitè de la publicació fallera degana El Turista Faller.
És el responsable de les XXSS de la publicació i de la part fotogràfica d'aquesta. Gràcies a aquesta tasca, porta més de dos dècades cobrint Falles i la seua dedicació a la festa és més que notable.
Faller de la comissió Jesús San Francisco de Borja – Marqués de Zenete, enguany se li concedeix i imposa el Bunyol d’Or i Brillants ab Fulles de Llorer. A més, va ser president de la falla Ausiàs March – Na Robella en l'exercici 2000/2001.
Actualment treballa també com a responsable d'administració en Fuster i Associats, Advocats i Economistes, una tasca que desenvolupa des de 1998.

ARLINDA LUZI LUZI
Presidenta de la Falla - Plaça del Pouet
Arlinda és presidenta durant quatre exercicis consecutius encara que anteriorment ja va ocupar altres càrrecs en la comissió com a delegada d'infantils, secretària i membre de la delegació de solidaritat. De fet, ha participat en nombrosos projectes solidaris, entre ells el calendari solidari de 2016 a favor de l'Associació Phelan Mc-Dermid, en el qual van participar 18 Falleres Majors de València. Té en possessió el Bunyol d’Or.
En el terreny professional, és Doctora en Odontologia per la CEU-UCH i actualment és professora adjunta en la Universitat CEU Cardenal Herrera.

DAVID SOTELO IRANZO
President de la Falla - Baix – Mesó de Morella
Faller des del seu naixement, David té en possessió de Bunyol d’Or ab Fulles de Llorer. D'altra banda, ha exercit diferents càrrecs en comissions de falla, des de president, secretari i comptador.
David és tècnic superior en administració i finances.

JOSÉ SIRVENT ROYO
President de la Falla Enginyer Manuel Maese - Cristóbal Llorens
José és faller des de fa 17 anys. Té en possessió el Bunyol d’Argent i exerceix com a president de la seua comissió des de fa tres anys, encara que amb anterioritat ja va formar part de la delegació d'infantils.
Professionalment és graduat en direcció́ de cuina i està cursant un màster en Pedagogia infantil.

INMACULADA MATA MARTÍNEZ
Vocal de lliure designació JCF. Falla Dr. Sanchis Bergón - Turia
Inma és fallera de la seua comissió des de fa 25 anys i ha ostentat els càrrecs de tresorera, lotera, secretària, delegada d’infantils i delegada de casal. Té en Bunyol d’Or ab Fulles de Llorer.
Membre de JCF des de l’any 2012, va tindre l’honor de formar part de la directiva de JCF com a assessora del president i actualment és delegada de juvenils. Anteriorment va formar part de les delegacions de cultura desenvolupant la tasca de secretària durant 5 anys.
Va ser jurat de l’exposició del ninot en 2018 i 2020 i jurat de falla en 2021. A més, va ser jurat de la Fallera Major de la Pobla de Vallbona en 2017
Professionalment és Directora Comercial de l’àrea de Particulars i instal·lacions en la empresa Obremo, s.l.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

  • 0914juratFFMMV22 19
  • 0914juratFFMMV22 23
  • 0914juratFFMMV22 24
  • 0914juratFFMMV22 26
  • 0914juratFFMMV22 28
  • 0914juratFFMMV22 3
  • 0914juratFFMMV22 30
  • 0914juratFFMMV22 33

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte