• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Este és el jurat de la Cort d'Honor i la Fallera Major de València 2022

Este és el jurat de la Cort d'Honor i la Fallera Major de València 2022

Coneix al jurat de la Cort d'Honor i la Fallera Major de València 2022

PATRICIA SANZ SALA 

Fallera Major Infantil de València 1986.
Patricia pertany a una gran família fallera que li va inculcar la seua passió per les Falles des que va nàixer. Va ser Fallera Major Infantil de Sevilla-Dénia en 1985 i, l'any següent, va pujar al més alt per a representar al món faller infantil de València. De fet, és una de les impulsores de les ja tradicionals reunions de les màximes representants infantils de la ciutat i una cara habitual en programes fallers de ràdio i televisió.
En el terreny professional, Patricia és una experta en estètica i perruqueria, especialitzada en cinema i televisió i amb una completa formació en estilisme. Actualment, treballa per a diverses productores en les quals és la responsable de l'àrea de maquillatge, perruqueria i vestuari en els diversos anuncis publicitaris que realitzen. Una tasca que porta desenvolupant més de 10 anys. I no sols això, Patricia també ha treballat en nombroses pel·lícules, sèries de televisió i publicacions de moda. No és d'estranyar tenint en compte que ho compagina amb la seua labor com a model de fotografia i televisió des de 1988. Així mateix, ha realitzat cartelleria i catàlegs per a diverses firmes, així com cobertura en passarel·les, en xarxes socials, en premsa i en la xicoteta pantalla.

ANDREA ARNAU LLEDÓ
Component de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València de l'any 2006.
Andrea pertany a la comissió Doctor Domingo Orozco-Bailèn de la qual va ser Fallera Major Infantil i Fallera Major. Tanmateix és la delegada de joventut de la seua comissió i una apassionada de la pirotècnia. De fet, forma part de la Penya El Coet de Burjassot.
Entre els concursos en els quals ha participat com a fallera es troben el de teatre infantil i el de playbacks en categoria adulta. D'altra banda, ha sigut mantenidora i presentadora en diverses ocasions, entre elles en la preselecció i l'exaltació del seu sector.
En el terreny professional, Andrea és educadora social en la Fundació Iniciatives Solidàries Ángel Tomás. A part del seu Grau en Educació social, posseeix el títol de tècnic superior en integració social. Ha sigut voluntària en nombroses ocasions en cooperatives i escoles inclusives.

ÁNGELES HERNÁNDEZ
Comunicadora i fallera
Ángeles pertany a la comissió Cadis-Cura Femenía Noscarmientas de la qual ha sigut Fallera Major. Un dels rostres més coneguts del Teatre Faller i premiada amb el Saragüell en nombroses ocasions. Autora de textos teatrals.
Actualment és la Directora de Comunicació, màrqueting, relacions públiques i responsabilitat social empresarial de Mercavalència però posseeix una àmplia trajectòria en aquest terreny. Ha sigut la directora del programa SER Falleros de Ràdio València Cadena ser durant 13 anys i en televisió ha dirigit i presentat el magazine La mar salá i Vent de Llevant en Llevant TV. En Localia va ser directora i presentadora del programa de falles i festes Casal Obert i ha participat en diverses retransmissions falleres a nivell nacional a més de participar en produccions cinematogràfiques i audiovisuals. Ha format part de mitjans com a Procono TV, Ciudad Ahora o El Mundo TV, a més de ser columnista del Levante-EMV, coordinadora d'articles en l'Extra de Falles de la Cartellera Túria, responsable del gabinet de premsa de la Fira de Juliol de l’Ajuntament de València i d’Expojove. Durant l'exercici 2003-2004 va ser la delegada de mitjans de Junta Central Fallera.

MARI CRUZ NIZA RODRIGO
Presidenta de la Falla En Plom–Guillem de Castro
Després d'ostentar càrrecs com a delegada de protocol, infantils i vicesecretària en la seua comissió, es va llançar a la presidència en l'exercici 2017-2018. A més, ha ocupat diferents càrrecs en la seua agrupació, entre ells els de delegada d'infantils, festejos i protocol en diferents exercicis.
Mari Cruz és fallera de naixement i posseeix el Bunyol d’Or ab Fulles de Llorer. Va ser Fallera Major d'aquesta comissió del Pilar-Sant Francesc l'any 2004 i ha sigut jurat de preseleccions en diferents ocasions.
En el terreny professional, Mari Cruz és professora d'educació infantil.

ANTONIO ADÁN JAREÑO
President de la Falla Gran Via Ferran el Catòlic – Erudit Orellana – Juan de Mena
Antonio ostenta la presidència de la seua comissió des de l'any 2015 i té en possessió el Bunyol d’Or. Des de la seua arribada al càrrec ha sigut impulsor de diferents projectes de solidaritat i inclusió, sota el lema #99paratodos. Tanmateix, és creador dels premis Inf-Art, que promulguen la creació d'un jurat conformat per infantils per a la valoració de les falles d'aquesta categoria. D'altra banda, ha sigut jurat de preseleccions en dos ocasions.
Professionalment desenvolupa el seu treball com a enginyer de telecomunicacions.

DANIEL PÉREZ MORIS
President de Falla Fermín Galán – García Hernández – Primavera
Pertany a aquesta comissió des de fa més de 20 anys i ja va ostentar el càrrec de president en una etapa anterior, els anys 2014, 2015, 2017 i 2018. En el seu currículum faller destaca ser l'encarregat de les presentacions de la comissió des de l'any 2013 fins a l'actualitat, a més d'haver sigut vicepresident en dos exercicis.
Daniel es declara amant de la indumentària i de la Falla, de fet ha exercit com a artista faller de falles infantils des del 2011 fins al 2017 guanyant premis tant a València com a Burjassot.
En el terreny professional, és tècnic superior en gestió comercial i màrqueting i administració i finances.

FERNANDO VALLÉS DOMÍNGUEZ
Membre de JCF – Falla Borrull - Túria
Faller des de fa més de 60 anys, té en possessió el Bunyol d’Or i Brillants ab Fulles de Llorer. Entre els càrrecs que ha ostentat es troba el de president de falla durant 16 anys, càrrec que també va ocupar com a president infantil de la seua comissió. D'altra banda, Fernando ha sigut President de la seua Agrupació durant 11 anys en dos períodes diferents i des de fa 4 anys és delegat de sector. És un enamorat de les Falles i per això porta més de 20 anys sent jurat. Actualment és membre de la delegació de festejos de Junta Central Fallera i ja sap el que és triar a una màxima representant de la festa, ja que va ser jurat de la Fallera Major Infantil de València de l'any 2014.
Fernando és administratiu a l'Ajuntament de València des de l'any 1983.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

  • 0914juratFFMMV22 13
  • 0914juratFFMMV22 15
  • 0914juratFFMMV22 17
  • 0914juratFFMMV22 18
  • 0914juratFFMMV22 2
  • 0914juratFFMMV22 5
  • 0914juratFFMMV22 7
  • 0914juratFFMMV22 9

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte