• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les Falleres Majors de València estrenen comptes institucionals a la xarxa social Instagram

Les Falleres Majors de València estrenen comptes institucionals a la xarxa social Instagram

Ja estan actius a @falleramajordevalencia i @falleramajorinfantildevalencia

Les Falleres Majors de València, Nerea López i Carmen Martín, estrenen este divendres els nous comptes institucionals de les màximes representants de la festa de les Falles a la xarxa social Instagram. Les falleres i els fallers ja poden seguir-les a @falleramajordevalencia i @falleramajorinfantildevalencia.

Es tracta de dos noves finestres mitjançant les quals les FFMMV, amb la delegació de Mitjans i Comunicació, podran oferir directament al món faller l’actualitat del seu dia a dia, els seus actes i visites, així com altres moments destacats, amb la finalitat de potenciar i engrandir la seua figura, que és referent per a tot el món faller.

Els dos perfils seran utilitzats a partir d’ara cada exercici faller per les màximes representants de les Falles, de forma que s’aniran construint una història any rere any. Estos dos nous aparadors se sumen a l’acabat d'estrenar compte de Junta Central Fallera a Tik Tok.

Les dos iniciatives s’emmarquen en l’objectiu que persegueix la delegació de Mitjans i Comunicació d’ampliar l’entorn social i les finestres a les quals les Falles estan presents en el món digital.

La vicepresidenta tercera de Junta Central Fallera i responsable de l’àrea de Mitjans i Comunicació, María Tomás, ha destacat que esta iniciativa suposa una “nova finestra al món per a fer que la figura de les Falleres Majors de València tinga un valor afegit” i ha remarcat la importància de la mateixa perquè “són un espill per a molta gent tant a nivell nacional com internacional i també les millores ambaixadores de la festa de les Falles”.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte