• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La III edició del concurs 'Sabudets Fallers' posarà a prova els coneixements fallers dels més xicotets

La III edició del concurs 'Sabudets Fallers' posarà a prova els coneixements fallers dels més xicotets

Un any més, la comissió fallera Sapadors i la delegació d'Arxiu-Biblioteca de Junta Central Fallera posen en marxa la III edició del concurs 'Sabudets Fallers'.

En aquesta iniciativa, els i les infantils podran posar a prova els seus coneixements sobre els diferents aspectes de la festa de les Falles: artistes fallers i falla, comissions falleres, geografia fallera, Junta Central Fallera, artistes fallers, falles, comissions, festes i tradicions, pirotècnia, personatges valencians, monuments, indumentària, etc.

La primera fase serà virtual i se celebrarà entre el 26 d'octubre i el 7 de novembre, quan es respondran a les preguntes que s'enviaran per correu electrònic. A la fase final, que se celebrarà el diumenge 14 de novembre a les 18.00 hores en el Saló Faller Sapadors, de la falla Sapadors-Vicent Lleó (carrer Vicent Lleó, núm. 36), passaran els 8 equips que més punts i més ràpids hagen respost.

Per a poder participar, cada comissió fallera haurà d'enviar abans de les 24 hores del diumenge 24 d'octubre un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb el nom dels participants (entre dos i quatre components). Els tres primers classificats tindran premi.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte