• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Arriba la X edició de la Fira del Col·leccionisme Faller

Arriba la X edició de la Fira del Col·leccionisme Faller

Dissabte que ve 6 de novembre de 10.00 a 13.00 hores se celebrarà la X edició de la Fira del Col·leccionisme Faller als jardins de la seu de Junta Central Fallera.

Es tracta d'una trobada dirigida tant a fallers com a no fallers que siguen apassionats per col·leccionar publicacions falleres, llibrets de falla, insígnies i marxandatge.

Per a fomentar la participació, Junta Central Fallera comptarà amb un punt de venda, que rebaixarà considerablement el preu del material propi.

A més, es posarà a la disposició de totes aquelles persones que desitgen participar i de manera gratuïta un punt de venda consistent en una taula i dues cadires per expositor on poder mostrar els productes.

Si eres una editorial, una comissió fallera o un col·leccionista privat que té material de les Falles de València, aquest és el teu lloc!

El termini per a inscriure's és el dissabte 30 d'octubre, enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte