Skip to main content

La Reina de les Festes de la Magdalena de Castelló 2025, Paula Torres Claramonte, va rebre ahir la banda que l’acredita com a màxima representant de les festes de Castelló en el Teatre Principal de la ciutat.

L’acte començava amb la lectura de l’acta per part de la coordinadora de la Junta de Festes, Vanesa Pérez, amb la qual es donava inici a la imposició de bandes a les 19 Madrines de les entitats gaiateres. Seguidament, va ser cridada a l’escenari Na Violant d´Hongria, Marta Mateu Felip, completant la Cort d’Honor també amb la seua banda blanca; i posteriorment les Dames de la Ciutat: Lledó Marzá Bellido, Claudia Arrufat Muriach, Marta Olaria Blanch, Ana Escudero Monge, Carla Collazos Rovira i Saray Traver Tena.

Al so de la Marxa de la Ciutat, ha desfilat fins a l’escenari la Reina de les Festes de Castelló 2025, Paula Torres Claramonte, a qui l’alcaldessa, Begoña Carrasco, li ha imposat la banda verda que l’acredita com a màxima representant de les festes de Castelló.

La gala va comptar amb la presència de la nostra Fallera Major de València, María Estela Arlandis, que va voler acompanyar a Paula i gaudir de la nit al costat dels castellonencs en un dels seus últims actes com a màxima representant de la nostra ciutat.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)