• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Campanya gràfica de les Falles 2019

El dissenyador Dani Nebot ha sigut el creador dels cartells d'enguany

 

Els cartells oficials i el desenvolupament gràfic per a identificar i comunicar els actes més rellevants de les Falles 2019 han sigut dissenyats i il·lustrats pel dissenyador Dani Nebot.

El cartell, en les seues dos versions, reproduïx sengles efígies de valenciana i valencià com a protagonistes indispensables de la festa de les Falles, amb què rebem cada primavera.

Dos figures que representen tota la ciutadania i que, en la seua simplicitat, pretenen transmetre els valors que la festa vol difondre: cordialitat, alegria, diversió, sorpresa. Alhora, les dos imatges tracten de complir amb les pautes que requerix tot cartell, que ha de tindre impacte visual i facilitar la seua correcta interpretació.

  • fallas19 publi ACTES-AZUL
  • fallas19 publi ACTES-ROJO

A partir d'estes dos imatges, es genera un conjunt de cinc figures/personatges per a comunicar diferents actes fallers com ara l’Exposició del Ninot o la Cavalcada del Foc. Estos nous personatges mantenen la personalitat inicial i incorporen elements com ara cos, moviment o altres que afigen informació i els situen en el context de cadascuna de les activitats a què fan referència. S’ha previst reproduir-los retallant-ne la silueta i amb una estructura autoportant, per a usar-los com a elements de senyalització dels diferents espais on tenen lloc estos actes. Es reproduiran, a més, en altres suports de diferents grandàries, materials i funcions que es requerixen en el programa de comunicació.

La imatge dissenyada per a estes Falles 2019 és una promesa de diversió, d'alegria, de convivència. I vol ser un homenatge als autèntics protagonistes de la festa, a cadascuna de les persones que habiten esta ciutat, els amfitrions, i cadascuna de les que ve de fora a disfrutar-les amb nosaltres, els nostres hostes.

Per unes Falles felices, emocionants, divertides, de i per a totes i tots.

  • fallas19-cartel-azul5C21749B-DFC9-FD7C-2836-C922BE2721DE
  • fallas19-cartel-rojo69C6627E-CF5F-40E1-71C7-6B29434CF805
  • fallas19 publi ALBA
  • fallas19 publi FOC
  • fallas19 publi NINOT
  • fallas19 publi PATRIMONI
  • fallas19 publi PIROTECNIC

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h