• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

JCF adapta al sistema Braïlle la seua carteleria

L'entrada de JCF i totes les seues delegacions consten del seu nom en braille

La cartelleria i tota la retolació de la seu de la Junta Central Fallera (JCF) s’ha adaptat al sistema de lectura braille per fomentar la inclusió i eliminar les barreres per a les persones amb diversitat visual, en una iniciativa desenvolupada per la delegació de Participació i Solidaritat de la JCF amb la seua àrea d'atenció a la diversitat, creada enguany, i en col•laboració amb l'ONCE. El regidor de Cultura Festiva i president de la JCF, Pere Fuset, va descobrir ahir juntament amb la fallera major de València, Rocío Gil, el cartell de la porta d'entrada de la seu.

La inauguració de la retolació ha comptat també amb la presència de la fallera major infantil, Daniela Gómez, i el delegat de l'ONCE a la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichel. “Una festa que és patrimoni immaterial de la humanitat ha de ser inclusiva, establir ponts i eliminar barreres perquè puga ser disfrutada per totes i tots —ha exposat el regidor Pere Fuset—. Amb este gest volem fer una crida a què les comissions falleres continuen eixamplant este camí per la inclusió i, en este cas, amb l'eliminació de barreres per a persones invidents”.

Així doncs, tota la retolació de la seu, amb els cartells de les diverses delegacions i el directori a l'entrada de la JCF, estan adaptats al sistema braille. Un projecte que ha estat possible gràcies a la delegació de Participació i Solidaritat de la JCF, que ara fa un any va sorgir amb una àrea de diversitat amb la intenció de fer que les Falles siguen cada vegada més inclusives. Per aconseguir-ho han impulsat diverses accions com esta que s’ha presentat a la mateixa seu de la JCF. En eixe sentit, el president de la JCF, Pere Fuset, ha agraït el treball que s'està fent des d'esta delegació i la col•laboració estreta de l'ONCE.

  • --Braille-JCF
  • DQ vJMbW4AYlORr
  • DQ vJMdW4AACc6g
  • DQ vJMmXkAEen-a

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h