• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Guia per a no perdre's l'Exaltació de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor

Guia per a no perdre's l'Exaltació de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor

Se celebraran el 22 i 23 de gener en el Palau de Congressos de València

Semblava que no arribava mai el moment, però ja és ací. Este pròxim cap de setmana, el món faller celebrarà les Exaltacions de les Falleres Majors de València, Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre, i les seues respectives Corts d'Honor, uns actes que se celebraran per segona vegada consecutiva en el Palau de Congressos de València en un dels caps de setmana més intensos del calendari festiu.

Per a recordar l'última vegada que es van celebrar les Exaltacions de les màximes representants de les Falles de València cal remuntar-se al 25 i 26 de gener de 2020, abans que la pandèmia arribara a les nostres vides i trastocara el dia a dia tal com el coneixíem fins al moment, també el faller.

Fa ara exactament dos anys, Consuelo Llobell i Carla García, al costat de les seues Corts d'Honor, van rebre la banda que les acreditava com a Falleres Majors de València. La irrupció de la covid i la suspensió de les Falles de 2020 va desembocar en la prolongació del seu regnat, després de la ratificació del món faller. Un 26 de setembre de 2020, l'alcalde de València va tornar a imposar les bandes a Consuelo, Carla i les seues Corts en un acte reduït en el Saló de Cristall de l'Ajuntament de València a causa de les limitacions d'aforament vigents en eixe moment.

Any i mig després d'este moment, l'epicentre de les Falles tornarà al Palau de Congressos, encara en temps de pandèmia, per a celebrar les Exaltacions de Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre i les seues Corts d'Honor.

Seguint la tradició, les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor arribaran al Palau de Congressos des de l'Ajuntament de València en cotxes d'època del Club d'Automòbils antics de València (CAAV), on seran rebudes amb el ritme de la Colla de Tabal i Dolçaina de Junta Central Fallera. Allí els esperarà l'alcalde de València, Joan Ribó, i el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, entre altres autoritats.

Amb totes les mesures sanitàries per a garantir la seguretat del públic assistent, l'acte es desenvoluparà en dues parts: una primera, consistent en un espectacle, i una segona, moment corresponent a la imposició de bandes. Acompanyades dels concordes de la Banda Municipal i prececides de la veu de Rafa Martí, les màximes representants saludaran a tots els allí presents, així com a totes les persones que seguisquen l'acte a través dels mitjans de comunicació i xarxes socials.

ON SEGUIR EN DIRECTE LES EXALTACIONS

Amb la finalitat que qualsevol persona que ho desitge puga seguir en directe les Exaltacions, la Delegació de Mitjans i Comunicació de Junta Central Fallera ha fet un important esforç humà i tècnic perquè això siga possible. Així, oferirà senyal de l'acte a tots els mitjans de comunicació perquè aquests puguen oferir-la als seus espectadors. Els professionals dels mitjans podran seguir l'acte 'in situ', des d'oferiran les seues cròniques i informacions a tot el públic interessat.

Així mateix, també es podrà seguir en directe les Exaltacions en la pàgina web de Junta Central Fallera i el seu perfil de Facebook.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte