• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Nerea i la seua Cort d'Honor arriben al Palau de Congresos

Nerea i la seua Cort d'Honor arriben al Palau de Congresos

Nerea i la seua Cort d'Honor arriben al Palau de Congressos, on han sigut rebudes per tots els xicotets representants del món faller

Després de molt de temps, nervis emoció, llàgrimes assajos... arriba el moment mes esperat per Nerea i la seua Cort d'Honor: comença l'Exaltació de la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor.

Les 12 components de la Cort d'Honor s'han dirigit amb els seus vestits oficials a casa de la Fallera Major Infantil de València, per a poder conéixer de primera mà el color de l'espolí de Nerea López i, com no, donar-li tot l'afecte i el suport en aquesta nit tan especial.

Cap a les 15:50h de la vesprada, Nerea López, acompanyada de tota la seua Cort d'Honor i envoltada dels seus familiars i veïns que no podien perdre's aquest moment tan especial, ha eixit de la seua casa cap a l'Ajuntament de València, on els esperava el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, i el mantenidor de l'acte, Salvador Doménech Montoliu.

En arribar a l'Ajuntament, igual que anys anteriors, esperaven els millors cotxes de l'extraordinària col·lecció del Club de Cotxes Antics de València, per a traslladar a Nerea López i la seua Cort d'Honor al Palau de Congressos.

Quant a les característiques d'aquests vehicles històrics, són vehicles d'alta gamma fabricats entre 1919-1945. Es tracta de vehicles amb més de 70 anys d'antiguitat, en perfecte estat de conservació i cures fins a l'últim detall, la qual cosa garanteix el màxim confort per a les falleres i l'èxit per a l'organització.

COTXE 1

MARCA: ROLLS ROYCE

COLOR: NEGRO

ANY FABRICACIÓ: 1938

COTXE 2

MARCA: BENTLEY

COLOR: AZUL-NEGRO

ANY FABRICACIÓ: 1936

COTXE 3

MARCA: BUICK MASTER

COLOR: BURDEOS-NEGRO

ANY FABRICACIÓ: 1929

COTXE 4

MARCA: PACKARD

COLOR: CREMA

ANY FABRICACIÓ: 1930

COTXE 5

MARCA: FORD

COLOR: VERDE

ANY FABRICACIÓ: 1928

COTXE 6

MARCA: CITROËN

COLOR: CREMA Y NEGRO

ANY FABRICACIÓ: 1940

COTXE 7

MARCA: FORD

COLOR: NEGRO

ANY FABRICACIÓ: 1939

El Palau de Congressos de València torna a vestirse de gala per a celebrar les Exaltacions de les Falleres Majors de València. Si ahir era el torn de Carmen Martín i la seua Cort d'Honor, en la vesprada de hui el protagonisme recau en Nerea López i les seues dotze companyes de regnat.

Durant les primeres hores de la vesprada, el Palau de Congressos ha anat omplint-se de falleretes i fallerets que esperaven, impacients, l'arribada de la nostra Fallera Major de València, Nerea López, i de la seua Cort d'Honor, per a acompanyar-les en el seu gran dia.

A poc a poc també han anat arribant diferents membres de la corporació municipal, així com Carla Garcia, Fallera Major de València 2020-2021.

Tampoc han volgut faltar la Reina Infantil de la Magdalena de Castelló i la Bellesa del Foc Infantil d'Alacant.

S'acostava el gran moment de la vesprada, però per a això no podien faltar les “germanes majors” de les nostres protagonistes i, d'aquesta manera, arribaven al Palau de Congressos Carmen Martín i la seua Cort d'Honor, amb el seu segon vestit oficial, confeccionat per 1700.

I per fi va arribar Nerea. A les 17:05 hores, Nerea López acompanyada del seu mantenidor, Salvador Doménech Montoliu, i la seua Cort d'Honor han entrat al Palau, on els esperaven tots els assistents, omplint-lo d'il·lusió i nervis.

Les dotze xicotetes de la Cort d'Honor, radiants, estrenant els seus vestits oficials confeccionats per la Joia Indumentaristas, amb teles de Compañía Valenciana de la Seda, amb el dibuix Allegra, en els tons Rojo Valentino, Rose, Lima, Celeste, Crema i Zafiro.

I Nerea, amb el seu Espolí Fallera Major de València, teixit per Vives i Marí i confeccionat, també, per La Joia, resplendent.

Després de ser rebudes pels membres de la Directiva de Junta Central Fallera, per l'alcalde de València, Joan Ribó, i pels diferents membres de la corporació municipal, les tretze xicotetes han accedit a l'auditori per a gaudir de l'espectacle previ a la seua exaltació.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

  • A44I7163
  • A44I7198
  • A44I7206
  • A44I7260
  • A44I7274
  • A44I7299
  • A44I7316
  • A44I7333
  • A44I7359
  • A44I7378
  • A44I7406
  • A44I7442
  • A44I7447
 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte