• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Els jardins del Palau acolliran el dilluns la clausura dels cursos de l'Escola de Tabal i Dolçaina i Cant d’Estil de Junta Central Fallera

Els jardins del Palau acolliran el dilluns la clausura dels cursos de l'Escola de Tabal i Dolçaina i Cant d’Estil de Junta Central Fallera

Les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor presidiran l'acte

Els jardins del Palau de la Música acolliran dilluns que ve 11 de juliol, a les 22.00 hores, l'acte de clausura del curs 2021-2022 de l’Escola de Tabal i Dolçaina i Cant d’Estil de Junta Central Fallera, que s'emmarca dins de la programació d'activitats de la Gran Fira de València.

Durant l'esdeveniment, que estarà presidit per les Falleres Majors de València, Nerea López i Carmen Martín, i les seues Corts d'Honor, s'entregarà el certificat de formació i aprofitament del curs a un total de 55 alumnes de mans dels professors de l’Escola, Diógenes Bort (dolçaina), Gonzalo Alarcón (tabal), José Manuel Ballester (grup superior), María José Ruiz (Cant d’Estil).

Els cursos es venen impartint en la seu de Junta Central Fallera, en col·laboració amb la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, des de l'any 1999 en Tabal i Dolçaina, incorporant-se posteriorment en 2003 el Cant d’Estil.

Paral·lelament, el mateix dilluns, però a les 21.00 hores, als jardins del Palau (sud) continuaran les partides de la segona fase del campionat de truc, parxís i dominó que organitza la delegació de Festejos de Junta Central Fallera. Les trobades se celebren cada dilluns i dimecres en este mateix horari i ubicació fins al dimecres 20 de juliol, quan se celebrarà la fase final i s'entregaran els premis.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h