• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les Falleres Majors de València protagonitzen la campanya sobre la renovació de la plaça de la Reina

Les Falleres Majors de València protagonitzen la campanya sobre la renovació de la plaça de la Reina

Les Falleres Majors de València, Carmen Martín i Nerea López, s’han unit a la campanya per celebrar la recent remodelació de la plaça de la Reina, que ha permés recuperar 12.000 metres quadrats d’espai públic per a la ciutadania.

Amb la col·laboració de la Junta Central Fallera, la Regidoria de Mobilitat Sostenible i l’Empresa Municipal de Transports (EMT), gestora de l’aparcament de la plaça i del manteniment de bona part del nou equipament, les falleres majors han realitzat esta campanya, la imatge de la qual han confiat al fotògraf valencià Mikel Ponce, els treballs del qual es publiquen en revistes com ara Esquire, Forbes o El País Semanal.

La campanya sobre la transformació de la plaça de la Reina ja es pot vore en els mupis de la ciutat. S’emmarca en les accions de sensibilització i difusió realitzades per la Regidoria de Mobilitat Sostenible des de 2015 sota el lema “València camina cap al futur”, amb l’objectiu de reforçar l’impuls de la mobilitat activa per als vianants.

“És un honor haver pogut comptar amb les màximes representants de les Falles per a esta campanya, encarnant el que des de fa ja unes setmanes han fet milers de veïns i veïnes de la ciutat: gaudir d’un espai recuperat i dignificat per al gaudi de les persones, com és la plaça de la Reina”, ha comentat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, qui ha agraït tota la col·laboració prestada des de la Junta Central Fallera i la Regidoria de Cultura Festiva per fer-ho possible.

La imatge va ser presa el passat 28 de juliol, “justament uns minuts després de la reobertura de la plaça després de la seua remodelació i que la ciutadania començara a disposar d’espais que fins fa uns mesos estaven ocupats per l’asfalt”, ha indicat Grezzi.

La remodelació, que incorpora 21 propostes ciutadanes sorgides del procés de participació Participa Reina! realitzat al 2016, ha convertit en zona de vianants la plaça i el seu accés des del carrer de la Pau, ha duplicat el nombre d’arbres i ha incorporat 1.378 arbustos. També s’ha realitzat la remodelació completa de l’aparcament subterrani de dos plantes, gestionat ara per l’EMT.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte