• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Este és el jurat que triarà a la Fallera Major de València 2023

Este és el jurat que triarà a la Fallera Major de València 2023

Coneix a les persones que conformen el jurat que triarà a la Fallera Major de València 2023

CÉSAR RIVERO MUÑOZ | President de falla

President de la falla Gayano Lluch durant 14 anys consecutius. Vicepresident d'infantils, cultura, activitats diverses i festejos, fins a arribar a president. Secretari d'infantils de l'agrupació Rascanya. Té dues filles que van ser components de la cort d'honor de la FMV en els exercicis 2015 i 2019. 40 anys de comercial. Actualment jubilat.

MÓNICA PERIS DAVID | Membre de JCF

En possessió del bunyol d'or i brillants amb fulles de llorer. Fallera de la seua comissió des de fa 44 anys, dels quals 12 ha sigut directiva. Ha pertangut a la directiva de l'agrupació poblats al sud 10 anys, exercint càrrecs com a secretària, delegada de protocol, festejos, etc. Delegada de sector de Poblats al Sud des de fa 5 anys. Membre de JCF des de fa 5 anys, dos anys en la delegació de Cultura i tres anys com a secretària de la delegació de Festejos. Ha sigut en dues ocasions jurat de preselecció.

SILVIA ATIENZA MORA | Presidenta de falla

40 anys com a fallera de la seua comissió i en possessió del bunyol de brillants des de 2013. Ha participat “de manera activa” en la directiva de la comissió en els càrrecs de secretària, diferents vicepresidències, direcció dels grups de teatre i en l'organització dels esdeveniments de la comissió. És presidenta des de l'exercici 2019 fins a l'actualitat. jurat de teatre del concurs de JCF i jurat de preselecció (fase 1). Grau superior en relacions públiques i màrqueting. Grau superior en educació infantil.

  

CHRISTIAN RABADÁN AYUSTE | President de falla

Personal de serveis i monitor escolar en el centre educatiu Sant Pere Pascual i en el departament comercial a Palau Alameda. President 2019/2020 fins a l'actualitat i president infantil 2005. en possessió del bunyol d'or. Directiu de la seua comissió des que va passar a la comissió adulta estant en delegació de diverses, juvenils, protocol, vicepresidència i delegat d'infantils. Ha sigut jurat de preselecció de sector en diverses ocasions. Jurat en concursos de play-backs en diverses localitats i agrupacions, així com de cavalcada a torrent. Col·laborador en el programa de ràdio ‘Eel casal’ de Plaza Radio.

LAURA CABALLERO MOLINA | Fallera Major de València 2011

Fallera des que va nàixer, fa ja 35 anys, té en possessió el Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i pertany a la comissió Regne de València-Sant Valer. Laura va ser Fallera Major Infantil en 1997 i Cort d'honor de la FMIV en 1998. Una sort que li va tocar anys després, esta vegada com a Fallera Major de València en 2011, després del seu regnat com a Fallera Major de la seua comissió al 2010. Ha sigut delegada de joventut, festejos i protocol durant 8 exercicis fallers. A més, d’escriptora i directora d'obres de teatre infantils per al concurs de presentacions infantils de JCF durant 5 anys. De fet, va obtindre el premi a la millor direcció en l'exercici 2009. És diplomada en Fisioteràpia per la UV i Diplomada en Magisteri Infantil en la Universitat Catòlica de València. Actualment treballa com a professora de les àrees d'espanyol i tutora de xiquets de 5 anys en el col·legi Iale School.

ELENA DASÍ SÁNCHEZ | Cort d'Honor de la Fallera Major de València 2007

Pertany a la comissió Carrera Malilla-Illa Cabrera, a la qual està vinculada des de sempre. Va ser Fallera Major l'any 2006, el preàmbul per convertir-se en Cort d’Honor en 2007. Elena ha ostentant molts càrrecs a la seua falla com ara Vicepresidenta, Delegada de Protocol i de Festejos. A més, ha estat designada com a jurat per JCF. en diverses ocasions i sectors i té el Bunyol d’ Or amb Fulles de Llorer. Diplomada en Relacions Laborals, en l'àmbit professional, desenvolupa la seua activitat com a docent de certificats de professionalitat al Taller d'Ocupació que depén de Labora. La seua tasca té com a principal objectiu ocupar-se de les persones per a proporcionar-los ferramentes i ajudes per a millorar la seua ocupabilitat.

PEDRO JOSÉ RUBIO SANTIAGO | Expresident de falla i expresident d'agrupació

Pedro té 46 anys i pertany a la comissió Cervantes-Pare Jofre. Va ser President durant 4 exercicis fallers i uns altres quatre com a president d’Agrupació de Falles Centre. A més, és actor i té en possessió el Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer. Pedro ja va ser jurat de la Fallera Major de València de 2015. Treballa com a CEO en AHG projectes.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

  • A44I9890
  • A44I9892
  • A44I9921
  • A44I9923
  • A44I9925
  • A44I9927
  • A44I9930
  • A44I9932
  • A44I9934

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte