• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Sollana acull la sisena edició del torneig de pilota valenciana ‘Fallers de Vaqueta’

Sollana acull la sisena edició del torneig de pilota valenciana ‘Fallers de Vaqueta’

La Fallera Major de València presideix este divendres l’acte de presentació de la competició, amb les màximes representants dels diferents municipis participants

La localitat valenciana de Sollana acollirà enguany la sisena edició del campionat de pilota valenciana ‘Fallers de Vaqueta’, que comptarà amb la participació d’una vintena d’equips de diferents municipis. La competició està organitzada per l’Ajuntament de Sollana i per Junta Central Fallera, mitjançant les seues delegacions de Juntes Locals i d’Esports, i compta amb la col·laboració de la Fundació José Luis López i de la Federació de Pilota Valenciana de la Comunitat Valenciana.

La Fallera Major de València, Laura Mengó, presidirà l’acte de presentació del torneig este divendres 4 de novembre, a les 20.00 hores, al Centre Cultural de Sollana. També hi assistiran les falleres majors dels diferents municipis que participen en el torneig i representants de les tres comissions falleres de la localitat amfitriona. Totes elles presenciaran el sorteig de partides i el lliurament de camisetes als equips participants.

La competició es jugarà en les modalitats de galotxa (adulta) i raspall (masculí, femení i infantil). Les fases prèvies arrancaran el dissabte 5 de novembre a Oliva i Sollana i les finals se celebraran una setmana després, el dissabte 12, en esta última localitat.

Eixe mateix dia, a les 10.00 hores, tindrà lloc una recepció a l'Ajuntament de Sollana de tots els representants de les comissions i juntes locals participants, seguida d’un recorregut pels carrers del poble. A les 12.00 hores el trinquet acollirà la final de la modalitat de galotxa, a les 13.00 hores serà el lliurament de trofeus i una hora després tindrà lloc un dinar de germanor per a tots els participants.

El delegat de Juntes Locals de Junta Central Fallera, Manuel Jorge, ha destacat la participació d’equips masculins, femenins i infantils en la sisena edició d’este torneig que fomenta precisament la germanor entre les diferents juntes locals del territori valencià, i que enguany, a més, s’afronta “amb molta il·lusió”, ja sense restriccions sanitàries.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte