• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El Saló de Cristall acull als alcaldes i alcaldesses dels municipis de la Comunitat Valenciana

El Saló de Cristall acull als alcaldes i alcaldesses dels municipis de la Comunitat Valenciana

Este matí al Saló de Cristall de l'Ajuntament de València s'han reunit els alcaldes i alcaldesses dels municipis de la CV amb les FFMMV i les Corts d'Honor.

L’alcaldessa de València, María José Catalá, junt amb les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, i les seues Corts d'Honor han rebut, en el Saló de Cristall de l'Ajuntament, al president de la Diputació de València, Vicente José Mompó, als alcaldes i alcaldesses dels municipis de la Comunitat Valenciana, així com als alcaldes i alcaldesses pedanis que planten monuments fallers i celebren les Falles en els seus respectius territoris.

Com a preludi de la mascletà que s'ha disfrutat a continuació, tant l'alcaldessa de València, María José Catalá, com la Fallera Major de València, María Estela Arlandis, han agraït l'assistència de tots els presents i han mostrat la seua il·lusió per reunir-se amb els pobles germans que viuen la festa de les Falles amb la mateixa emoció i orgull que el cap i casal.

En concret, han estat presents els alcaldes d'Alboraia, Sueca, Utiel, Benicarló, Xirivella, Rafelbunyol i Riba-roja, entre altres. També representants de la Federació d'Associacions Veïnals de València.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte