• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Creu Roja garanteix un any més la seguretat i benestar durant les Falles

Creu Roja garanteix un any més la seguretat i benestar durant les Falles

Un equip format per més de 200 voluntaris treballen de valent per la nostra seguretat i benestar durant les Falles.

Un any més Creu Roja demostra que el seu treball és imprescindible per al bon fer durant la setmana fallera. Sense dubte, la col·laboració amb Creu Roja s'ha convertit en una aposta segura per a garantir la seguretat i el benestar durant la celebració de les Falles.

Es dediquen a realitzar una cobertura preventiva presencialment en més de 80 actes organitzats en la ciutat de València amb motiu de la celebració de les Falles, així com a Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna i Torrent. Esta cobertura inclou el transport soci-sanitari d'urgència que també ofereix l'organització a la població durant les 24 hores del dia. 

Enguany Creu Roja acumula un total de més de 350 atencions durant els primers actes organitzats per l'Ajuntament de València per a les Falles 2024. Destaquem l'operatiu que desplega diàriament en cada mascletá a unes 80 persones entorn de la Plaça de l'Ajuntament, a més de 5 ambulàncies, un Centre Mòbil d'Operacions, 1 PAS (Lloc d'Assistència Sanitària) i l'obertura de dos postes sanitàries.

La labor de Creu Roja, que es realitza en plena coordinació amb l'Ajuntament de València, s'intensificarà amb els castells de focs artificials, lliuraments de premis, ofrena floral i cremà. A més dels equips habituals, des de hui i fins al 19 de març s'incorporen 15 persones voluntàries amb formació i experiència en servicis preventius procedents de Madrid, Navarra, Andalusia, Extremadura, País Basc i Múrcia

Les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, junt a les seues Corts d'Honor han volgut agrair personalment l'esforç i dedicació de totes les persones implicades en esta organització.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte