• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor van de 'ronda fallera'

La Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor van de 'ronda fallera'

Este divendres 15 de març de vesprada, Marina García i la seua Cort d'Honor han estat de ronda fallera.

Per a començar amb la programació de la vesprada, han acudit després de la mascletà disparada per la Pirotecnia Vulcano a visitar la Falla Aras de Alpuente-Castell de Pop per a disfrutar junt a la comissió d'un tradicional dinar en la seua carpa i una mascletà dedicada als xiquets i xiquetes. Durant la visita, han aprofitat també per a conéixer la proposta de falla infantil amb el lema 'Pren la metxa' de l'artista Miriam García.

La ronda ha continuat amb la visita a la falla Peu de la Creu, que enguany celebren el 150 aniversari. Tant Marina com les dotze components de la Cort d'Honor han gaudit d'un berenar  molt agradable junt als representants infantils de la falla Peu de la Creu. A més, li han donat l'oportunitat a Marina García, Fallera Major Infantil de València, de firmar en el Llibre d'Honor de la comissió.

Per a finalitzar amb esta vesprada de ronda, la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor han sigut convidades tant per la Falla Guillem Sorolla-Recadero i a la Falla Serrans-Plaç dels Furs, on enguany l'artista de la seua falla infantil és Marina Puche, artista també de la falla municipal infantil 'Llegir en verd'.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte