• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats a Castellar-Oliveral

Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats a Castellar-Oliveral

La Fallera Major de València, Maria Estela Arlandis i la seua Cort d'Honor acompanyen la tradicional Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats a Castellar-Oliveral

Este dissabte, l'emblemàtica festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats va cobrar vida en els pintorescos carrers de Castellar-Oliveral, en un emotiu acte on la tradició i la devoció es van entrellaçar amb l'alegria i el colorit propi de les Falles.

Acompanyades per les autoritats locals i les representacions de les diferents falles convidades, la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor, van recórrer els carrers al ritme dels balls valencians, portant amb elegància cistelles plenes de fruits, símbol de gratitud i homenatge a la Verge.

La càlida i festiva desfilada va culminar a la parròquia de Sant Martí de Porres, on, en un gest de profunda devoció, es va dur a terme la solemne Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats. El fervor dels assistents va impregnar l'ambient, fent d'este moment una experiència inoblidable que enfortix els llaços de fe i comunitat entre els veïns de Castellar-Oliveral i els amants de les Falles. Una trobada molt especial per a María Estela Arlandis, ja que el titular de la parròquia és el seu tio, José Emilio Ferrando.

Fotografies: Fotofilmax JCF

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte