• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

València viu la Solemne Processó a la Mare de Déu

El cap de setmana dedicat a la nostra Patrona culmina amb la Solemne Processó General amb la participació del món faller.

Seguint la tradició, un any més, hem celebrat en el segon diumenge del mes de maig la festivitat dedicada a la Mare de Déu dels Desemparats, la nostra Geperudeta. 

Este diumenge començava amb la Missa d'Infants, seguida del tradicional Trasllat de la imatge i que culmina amb la solemne processó a la Patrona, un dels moments més emocionants i esperats per a tots els valencians i valencianes i, especialment, per al món faller.

Esta processó està encapçalada per tots els representants infantils i majors de les diferents comissions de Junta Central Fallera que reten homenatge a la Mare de Déu al voltant dels carrers del centre històric de la ciutat de València. A continuació de tots ells, les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor, junt a la directiva de Junta Central Fallera, acompanyen a la nostra Mareta.

Una processó on també participen diferents associacions i confraries així com els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat i que comença des de la Plaça de la Verge, seguint pel carrer Cavallers, la Plaça del Tossal, el carrer Borseria, passant pel Mercat Central, el carrer de San Vicent, la Plaça de la Reina i els carrers de la Pau i Almoina, entre altres, per a finalitzar a la Basílica. Durant este recorregut pel centre històric de la ciutat s'escolten crits de devoció i poesies dedicades a la Mare de Déu, així com milers de pètals de flors que l'envolten amb afecte i emoció.

Valencians i valencianes, tots a una veu, Visca la Mare de Déu!

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte