• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

El Turista Fallero arriba al carrer

La revista degana de les falles presentà el dimarts la seua 76 edició en "Els Tallers".

Els amants de la falla es donaven cita la vesprada del dimarts en la Ciutat de l'Artista Faller ja que en la nau "Els Tallers" del Gremi d'Artistes Fallers de València tenia lloc la Presentació Oficial de la revista El Turista Fallero.

Nombroses personalitats de la societat valenciana i fallera es van donar cita en l'esdeveniment per a conèixer totes les novetats de la qual és ja la 76 edició de la publicació. Clara María Parejo Pérez, Fallera Major Infantil de València, Raquel Alario Bernabé, Fallera Major de València, i la seua Cort d'Honor no van voler perdre l'oportunitat de conèixer de primera mà el contingut d'enguany. Van assistir acompanyades del President de Junta Central Fallera Pere Fuset Tortosa.

L'encarregat de conduir la presentació va ser Marcos Soriano, qui va desvetlar algunes de les novetats d'enguany i va donar pas a les diferents intervencions que van participar de l'acte.

Clara i Raquel, Falleres Majors de València, van fer lliurament del premi del XIX Concurs de Contes Fallers de la revista a Vicente Borrego Pitarch, qui va tenir l'honor de fer partícips del mateix als allí presentes explicant-li-ho.

La gran novetat d'esta edició és que 100 revistes amaguen tiquets daurats en el seu interior, els afortunats que es facen amb elles rebran una làmina edició limitada de la portada d'enguany signada pels seus autors, David Moreno i Cecilia Plaza.

Javier Tejero, director de la publicació va fer lliurament dels primers exemplars a Clara, Raquel i Pere perquè pogueren xopar-se de tots els esbossos, articles, recomanacions... que inclou. Javi es va dirigir als presents per a agrair-los la seua assistència així com per a mostrar la seua gratitud cap a totes les persones que han col·laborat a fer que un any més El Turista Fallero tirara endavant.

A més, els assistents van tenir l'oportunitat d'adquirir la seua revista durant l'acte per a conèixer en primícia tot el contingut abans del seu llançament al carrer el dia 1 de Març.

Com és habitual, El Turista Fallero conté també en aquesta la seua 76 edició els esbossos de les falles de València i de la comarca de l'Horta, així com recomanacions d'actes i de monuments, i diversos articles de recerca i opinió de totes les tendències. Per descomptat, inclou també el plànol de situació de les falles de la capital perquè tots els amants de la festa puguen traçar el seu recorregut per a visitar-les la pròxima setmana fallera.

Finalment, Jesús Peris Llorca, President de l'Associació d'Estudis Fallers, ha sigut l'encarregat d'escriure el pregó que obri la revista en aquesta edició i durant la presentació de la mateixa ho va compartir amb tots els assistents.

Per a tancar l'acte, tots els col·laboradors d'aquesta edició es van realitzar una foto de família per al record on quedara immortalitzada la seua aportació a aquesta emblemàtica publicació. 

Amb la presentació ja realitzada ara solament queda fer-se amb un exemplar en els quioscs i a gaudir-la.

Fotos: Armando Romero 

  • JVZC1815
  • JVZC1826
  • JVZC1843
  • JVZC1852
  • JVZC1872
  • JVZC1887
  • JVZC1894

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte