• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • María i Estefanía van acudir a exaltacions de agrupacions

María i Estefanía van acudir a exaltacions de agrupacions

Fa amb prou faenes un mes que ens acomiadàvem de les falles 2015 però l'activitat fallera no cessa en tot l'any. En la vesprada del passat dissabte 18 d'abril van ser dos les Agrupacions que van celebrar les exaltacions de les seues Falleres Majors. A sengles cites van acudir les Falleres Majors de València, María Donderis i Estefanía López, acompanyades per la seua respectives Corts d'Honor.

 

La primera cita per a les nostres representants va ser en la Sala Rosiña on es va reunir l'Agrupació La Seu-La Xerea-El Mercat per a celebrar l'exaltació de les seues falleres majors de 2015. Antonio de Zárate, com a representant de la gestora provisional de l'agrupació va rebre a les nostres màximes representants en l'escenari. Una cita que va comptar amb l'organització de les delegades del sector Amparo Chova, María Pilar Falcó i Alicia Gómez els qui van exercir d'amfitriones per a María, Estefanía i les seues Corts d'Honor. Una rebuda especial el que van brindar els components de l'agrupació a la component de la Cort Major, Marlene Verdeguer, qui tornava a casa com a representant del món faller. En aquest emotiu acte es va rendir aqueix homenatge que les 13 xiquetes i 13 senyoretes mereixien per representar a les seues respectives comissions durant la passada setmana fallera. Com mantenidora de l'acte van comptar amb una fallera d'excepció, Carmen Sancho, Fallera Major de València de 2014, va ser l'encarregada de dedicar-los unes exclusives paraules en aquest dia tan important parell elles.

Tot seguit nostres màximes representants tant majors com a infantils es van dirigir a la Ferradura per a assistir a l'exaltació de l'Agrupació de Falles Centre. Allí Pedro Rubio, President de l'Agrupació els va rebre al costat dels delegats del sector La Roqueta-Arrancapins, José Vicente Gay, Mercedes de la Guia i Vicente Mollá. Aquest acte va servir per a exaltar a les xiquetes i senyoretes que durant les falles 2015 van representar a les comissions pertanyents a l'agrupació. A més va servir per a rendir un petit homenatge a 2 xiquetes i 2 senyoretes de l'agrupació que han viscut l'exercici com a components de les Corts d'honor de les Falleres Majors de València. Així doncs va anar especialment calorós va ser la rebuda dels presents a les xiquetes, María Cano i Lucía García, així com a les senyoretes Lourdes Thereau i Marta Aznar. Amb tots els components de l'agrupació presents era l'ocasió idònia per a brindar els reconeixements a les persones i entitats que l'agrupació considerava per la seua labor.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte