• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Falles protagonistes dels Balls al Carrer

Ni el fred ni el vent, van ser cap problema per a les actuacions a la Plaça de la Mare de Déu. Els grups de balls de la comissions, Oltà-Juan Ramón Jiménez, Joaquin Costa-Borriana, Enginyer Vicente Picho-Avinguda Valladolid i Llanterna- Na Robella-Baró de Càrcer van demostrar damunt de l'escenari la seua passió i recolçament per este festival. 
 
Diumenge darrere a diumenge, hem pogut comprovar com els balls i el folklore valencià s'han convertit en una activitat més dins de les comissions falleres. A més, setmana després de setmana, són més, els xiquets que s'animen a participar en esta cita. La Plaça de la Verge es converteix en el marc perfecte per a sorprendre al públic. I entre el públic, cada vegada són més les persones que s'acosten, cada diumenge a la plaça, per a gaudir de la posada en escena d'estos meravellosos grups de balls.
 
Diumenge que ve, 14 de febrer, es celebrarà l'última cita del Festival Balls al Carrer 2016. Una oportunitat única de gaudir del centre històric al ritme de la música i ball valencià. Les falles que tancaran este Festival seran:
 
Falla Major Moraira Nazaret
 
Falla Primado Reig-Avinguda Vinarós
 
Falla Progrés-Teatre La Marina
 
Falla Joaquim Costa-Comte d’ Altea.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte