• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les Falleres Majors i els Presidents són els protagonistes

Les Falleres Majors i els Presidents són els protagonistes

Marató d'actes fallers en tots els barris de la ciutat. L'Associació Camins al Grau va reunir, diumenge passat, a les seues 14 comissions per a celebrar l'exaltació de les falleres majors. La cita va ser al saló Forsañ, a primera hora del matí. Els fallers d'esta agrupació van gaudir d'un matí ple de moments inoblidables en un acte homenatge a les màximes representants de cada comissió. La visita d'Alicia Moreno, Fallera Major de València i la seua cort d'honor es va convertir en un record molt especial per a esta agrupació que porta treballant per la millora i evolució de la festa des de l'any 2008.

Però este cap de setmana, a més de les gales de la cultura, gran part del món faller estava de presentació. El diumenge la falla Isaac Peral-Méndez Nuñez estava d'enhorabona amb la gran festa que van preparar per a les seues falleres majors, Andrea Guerrero i María López que van estar acompanyades pel president infantil Héctor Zazo de Déu i la presidenta Pilar Sanchis.
 
Va ser una visita molt esperada per a la comissió ja que enguany compten amb una xiqueta en la cort d'honor infantil, Irene Gil. La Fallera Major Infantil de València, Sofia Soler i la seua Cort d'Honor van gaudir de l'acte i van aprofitar l'ocasió per a desitjar-li unes bones falles a tota la comissió.
 
Altra falla que ha viscut un cap de setmana frenètic de treball i nervis, és la comissió Barraca Espadán. Els infantils van celebrar l'exaltació d'Andrea Masiá Pastor i d'Álvaro Masiá Pastor. La comissió, va rebre a la Fallera Major de València, Alicia Moreno i a la seua Cort d'Honor, ja que María Bernabeu, fallera de la comissió, pertany enguany a la Cort d'Honor. 
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte