• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Federació de Falles de 1A exposa les maquetes dels seus monuments 2016.

La Federació de Falles de 1A exposa les maquetes dels seus monuments 2016.

El passat 17 de febrer va tenir lloc la inauguració de l'exposició de maquetes que celebra la Federació de Falles de Primera A. En aquesta s'exposen les reproduccions de les falles que el pròxim mes de març ompliran les demarcacions, els carrers i places d'aquestes comissions a les quals els uneix la categoria en la qual competeixen i la seua forta aposta pel monument.

Alicia Moreno i Morales, Fallera Major de València, va inaugurar esta exposició, acompanyada per Francisco Romero, president de la Federació. L'exposició es completa amb una mostra d'indumentària valenciana que compta amb marques com Art Antic, Alvaro Moliner, Viana, ROA i Vicemar, entre unes altres. A més es pot gaudir també amb l'exhibició dels últims ninots premiats amb el prestigiós "Premi Raga" que atorga la comissió Av. Pérez Galdós - Calixto III al ninot més satíric de l'Exposició del Ninot.
 
Pots gaudir de les maquetes d'esta Federació de Falles en l'espai que el Centre Comercial El Saler ha dedicat a la nostra festa.Ací, pots veure de nou els esbossos de la Federació de Falles de Primera Al fet que van presentar el passat mes de novembre.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte