• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La formació de responsables covid de les comissions falleres es realitzarà el 26 de juny

La formació de responsables covid de les comissions falleres es realitzarà el 26 de juny

Organitzada per la Mesa de Seguiment, Junta Central Fallera, la Interagrupació de falles de València i la Conselleria de Sanitat

La formació de les i els responsables Covid de les comissions falleres de cara a la celebració de les Falles de 2021 al mes de setembre, impulsada per Junta Central Fallera amb la col·laboració de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, es desenvoluparà el pròxim dissabte 26 de juny.

Amb l’objectiu d’agilitzar este ensenyament, la jornada de treball es realitzarà en dos grups: de 09.00 a 11.30 hores per a les comissions de Junta Central Fallera i de 12.00 a 14.30 hores per a les comissions de juntes locals.

Durant esta jornada, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública presentarà i durà a terme el pla de formació per als i les responsables Covid, una figura amb la qual comptarà cada comissió, amb la finalitat de celebrar els actes festius de les Falles de 2021 al setembre amb totes les garanties sanitàries en un context de pandèmia.

Des de Junta Central Fallera s’enviarà a les comissions falleres la citació formal per a la formació. Al mateix temps, es demanarà a les falles que plantegen possibles consultes per a traslladar-les a Sanitat i que es tractaran en el curs.

A més, Junta Central Fallera i la Conselleria de Sanitat emetran conjuntament un certificat d’assistència a aquesta jornada de formació.

La formació de responsables Covid va ser una de les propostes que va realitzar la Mesa de Seguiment de les Falles amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i que va ser acordada en les reunions mantingudes amb el departament de l’administració autonòmica, una vegada es va donar llum verda a la celebració de les festes a partir de l’1 de setembre i es va acordar la represa de les diferents activitats amb les mesures de seguretat pertinents i la desescalada als casals.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h