Skip to main content

Concurs de Playbacks Infantils i Juvenils

By 12/06/2024June 25th, 2024Secretaria2 min read

El termini d’inscripció estarà obert des del 17 de juny fins al 3 de juliol

Una vegada publicades les bases XXXVIII Concurs de Playbacks Infantil i el V Concurs de Playbacks juvenil en el BOP, s’obri termini d’inscripció del concurs de Playbacks. El termini d’inscripció estarà obert des del 17 de juny fins al 3 de juliol.

En secretaria virtual, el butlletí, haurà d’indicar-se la modalitat en què es desitja participar, fent constar el tema, i nom, cognoms i número de cens de cadascun dels participants, així com el telèfon de contacte de l’encarregat del grup. Com en edicions anteriors, el concurs es desenvoluparà a la Sala Canal.

El dijous 11 de juliol es realitzarà el sorteig entre les comissions participants per a determinar l’ordre i el dia d’actuació al Saló de Plens de JCF a les 19 hores.

Per als canvis de dia d’actuació entre comissions participants una vegada realitzat el sorteig, haurà d’enviar-se un correu a infantiles@fallas.com (delegació Infantils i Joventut), presentant un escrit de les comissions firmat i segellat per elles, amb la data límit que s’indicarà el dia del sorteig.