Skip to main content

Informació Esport Adaptat

By 24/05/2024June 25th, 2024Secretaria2 min read

La delegació d’Esports fa una crida per a fomentar l’esport inclusiu.

És ben sabut que l’esport aporta nombrosos beneficis a les persones (salut, benestar, etc.) i este fet es multiplica quan les persones tenen algun tipus de discapacitat. Socialitzar, gaudir i celebrar són l’essència de les Falles i també de l’esport faller i per això, des de la delegació d’Esports de Junta Central Fallera, es pretén llançar competicions esportives en les quals tots els fallers i falleres tinguen cabuda.

Per això, es realitza una crida a tots els públics, especialment a aquells i aquelles que tenen majors barreres per a realitzar activitats esportives. Així que es busca en les comissions, persones amb discapacitat que puguen estar interessades en l’esport i realitzar així una consulta sobre quins esports podrien interessar-los (Bàsquet, Futbol, Petanca, etc.).

S’esperen les suggerències al correu electrònic deportes@fallas.com (escrivint en l’assumpte ESPORT ADAPTAT), i una vegada rebudes, la delegació contactarà amb les comissions per a realitzar les accions que siguen necessàries.

Esperem la vostra col·laboració per a aconseguir que les Falles siguen, si cap, més inclusives.