Skip to main content

Les Falles són per a mi una forma de vida, una que he viscut des de ben menut i que també he volgut transmetre als meus. És per això que, res m’agradaria més, que tot el món poguera viure la nostra festa i fer-la seua i això passa per tindre una gran finestra, oberta i disposta a contar totes les seues virtuts.

Perquè som Patrimoni Immaterial de la Humanitat i ho som gràcies al treball i la dedicació de nombrosos professionals, creadors de somnis als seus tallers, ja siga a través dels pinzells, de la pólvora o de l’agulla. Ja siga al compàs de la música, del folklore o dels versos de la literatura festiva. Una festa feta de persones per a les persones.

És per això que Junta Central Fallera és coneguda com la casa gran, eixa casa acollidora on fallers i falleres de diferents comissions regalen el més preat que tenen, el seu temps. I ho fan per a gestionar i fer possible la millor festa del món, les Falles.

Deixeu que esta festa conquiste els vostres cors, que els encenga en flama per a fer-vos vibrar tant a fallers i falleres com a veïns i visitants. Disfruteu de la creativitat, de la cultura i la tradició, disfruteu d’una terra apassionada i única. Eixa que ens fa somriure al pensar la sort que tenim de viure en ella.

Ací sempre estarem esperant-vos amb els braços oberts per fer de les Falles de València la vostra casa.

Santiago Ballester Casabuena

President de Junta Central Fallera