Skip to main content

Este dimecres es va celebrar el repartiment de contenidors de la campanya d’Ecoembes a les 46 comissions que formen l’Agrupació del Marítim.

Des de ja fa uns anys, les comissions falleres estan molt conscienciades sobre la necessitat de ser més sostenibles i compromeses amb el medi ambient. Per això, Ecoembes i Junta Central Fallera s’han unit per a facilitar a les comissions falleres elements que els ajuden en esta comesa.

La Fallera Major de València, María Estela Arlandis, acompanyada pel regidor de Falles i president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, han sigut els encarregats de lliurar eixos contenidors d’Ecoembes al president de l’Agrupació, Julián Carabantes, a la seu de la mateixa. A l’acte ha acudit també Sonia Poveda Cáceres, responsable de la gestió local i autonòmica d’Ecoembes a la Comunitat Valenciana.

Recordem que el repartiment es farà a través de les Agrupacions falleres que els estan rebent en una seu indicada per cadascuna d’elles. En el cas de les comissions no agrupades, retiraran els contenidors a la seu de la casa gran.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)