Skip to main content

La Junta Central Fallera ha celebrat el lliurament de diplomes amb motiu del tancament dels cursos de “Tabal i Dolçaina” i “Cant d’Estil”, promoguts per la delegació de Cultura i Solidaritat. L’esdeveniment, organitzat per esta delegació, va comptar amb la presència de les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor, que van acompanyar als assistents en esta emotiva cerimònia.

Durant l’acte, María Estela Arlandis, Fallera Major de València, va dirigir unes paraules als alumnes, destacant la seua dedicació i esforç al llarg del curs.

A més, els alumnes dels cursos van oferir al públic present diverses actuacions, demostrant les habilitats i coneixements adquirits durant el mateix. Estes presentacions, preparades amb molta il·lusió, van delectar als assistents i van posar de manifest el talent i dedicació de tots els participants.

L’acte va concloure amb el lliurament de diplomes, reconeixent oficialment l’esforç i la dedicació dels alumnes en la seua formació en “Tabal i Dolçaina” i “Cant d’Estil”. La Junta Central Fallera reafirma així el seu compromís amb la promoció i conservació de les tradicions culturals valencianes, fomentant la formació i participació de la comunitat fallera en activitats culturals i solidàries.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)