Skip to main content

En la vesprada de hui dijous 25 de juny, ens fèiem ressò de la trista notícia de la defunció de Miguel Gil Garnés, actual tresorer de la Junta Central Fallera i faller al costat de la seua família de la falla Ciscar – Borriana.   
Miguel Gil com apassionat de totes les festes i tradicions valencianes, formava part de l´Associació d´Amics del Corpus. Estava lligat a la Junta Central Fallera des de l’any 1989, on va ocupar diferents càrrecs en l’àrea d’Economia, sent vicepresident l’any 2003. En el sector Pla del Remei – Gran Via va ser delegat durant més de 20 anys, en concret fins a l’exercici 2014. Recentment havia sigut guardonat amb la Barca D´Or per la falla Barraca – Columbretes. 
A tots els seus familiars i amics volem fer-los arribar el més sentit condol de part de tots els seus companys de la Junta Central Fallera i del món faller en general.
La capella ardent quedarà instal·lada aquesta mateixa vesprada, a partir de les 20 hores en el Tanatori Municipal. Demà divendres 26 de juny a les 16.15 hores tindrà lloc la missa funeral i a les 17 hores es procedirà a la seua incineració. 
Descansa en pau, Miguel.